Móda z nejluxusnější party ve Varech: Verešová a Pořízková dorazily v bílém, Mališová s průstřihy až pod pupík, Poner v síti

Móda z nejluxusnější party ve Varech: Verešová a Pořízková dorazily v bílém, Mališová s průstřihy až pod pupík, Poner v síti
Zdroj: Herminapress, Renata Bušková/koláž Lifee
Modelka a česká Miss Earth Karolína Mališová v barbínovsky růžových šatech Elisabetta Franchi s nebezpečnými průstřihy, které doplnila kabelkou YSL.Detail šatů Karolíny Mališové.Modelka a Miss České republiky z roce 2002 Kateřina Průšová vsadila na svůdnou červenou a v topu s dlouhou sukní byla nepřehlédnutelná.Návrhář Jakub Poner se v řemesle vyzná, a tak ví, co se nosí. Jeho model rozhodně upoutal.+ 38 fotek+ 39 fotek

Nejluxusnější party karlovarského festivalu, to je z módního hlediska vždy záležitost oku lahodící. A výjimkou nebyl ani letošní ročník. Zatímco modelka Andrea Verešová a Pavlína Pořízková vsadily na panensky bílé elegantní a přitom svůdné šaty, někteří k akci přistoupili mnohem odvážněji a předvedli i to, co obvykle vídají jen jejich partneři.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 03. 07. 2023 11:30

Nedělní UniCredit Party přilákala celou plejádu celebrit. Ujít si ji nenechal ani zdravotně indisponovaný prezident festivalu Jiří Bartoška (76), který do společnosti doprovodil manželku Andreu a syna Jana. Zatímco Jiří zvolil tmavě modrý oblek a kostkovanou kravatu, jeho choť předvedla růžové šaty své oblíbené midi délky a ženskou siluetu zdůraznila hnědým koženým páskem, který sladila s kabelkou.

Verešová jako římská bohyně zrozená z pěny

Ozdobou party byly jako vždy modelky Andrea Verešová (43) a Pavlína Pořízková (58). Druhá jmenovaná vynesla dlouhou asymetrickou róbu se stojáčkem, průstřihy na boku a jedním nekonečně dlouhým rukávem. Andrea pak v šatech na ramínka s průstřihy v oblasti pasu působila jako římská bohyně čerstvě zrozená z mořské pěny.

Na bílou vsadila na večírku ještě Pavlína Němcová (51), jejíž jednoduché dlouhé šaty krásně podtrhly modelčinu štíhlou figuru, a modelka Denisa Dvořáková (34), která předvedla asymetrický overal s obřím volánem od ramena až k pasu. Nešetřila ani na doplňcích, v ruce se jí skvěla kabelka Bottega Veneta, ke které barevně sladila i obutí, sandálky značky YSL.

Rozedraná Mališová s průstřihy pod pupík a extravagantní návrháři

Nouze ale na party nebyla ani o mnohem extravagantnější modely. Postarala se o to například česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová (26), když oblékla barbínovsky růžové šaty, které v horní polovině vinou průstřihů kryly jen opravdu to nejnutnější. Nejvyšší laťku nicméně v tomto směru nastavili sami návrháři.

Jakub Poner dorazil do společnosti v růžovém obleku, pod nímž měl jen černý síťovaný top. Komplet pak doplnil bílými teniskami. Zdárně mu sekundoval kolega Michael Kováčik, který vynesl doslova mišíkovský outfit. Pod černým oblekem s rozepnutým sakem se jasně rýsoval nejen šperk, který měl návrhář na krku, a košile tělové barvy, ale také holá hruď.

Jak vypadaly outfity jejich a dalších hvězdných návštěvníků UniCredit Party 2023 se můžete podívat v obsáhlé fotogalerii.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články