Módní styl Alex Mynářové (39): V pubertě jsem si od táty půjčovala flanelky, dnes chodím nejradši sladěná do jedné barvy

Na večírek módní návrhářky Martiny Pipkové Loudové přišla Alex Mynářová s koženou kabelkou značky Valentino z kolekce Rockstud, která je typická zdobnými pyramidkami.Alex Mynářová se zahalila do odstínů pudrově růžové.Střevíčky zvolila Alex Mynářová v něžném nude odstínu.Růžovou si Alex Mynářová podle všeho oblíbila. Šaty v této barvě vynesla také na letošní ples Českého rozhlasu v Obecním domě.+ 6 fotek+ 7 fotek

Moderátorka Alex Mynářová (39) je mnohým inspirací pro svůj osobitý módní styl. Elegantní brunetka si potrpí na zboží vyšší cenové kategorie a v rozhovoru pro Lifee.cz přiznává, že nemá ráda výprodeje nebo bazary. Na kolik vyjde nejdražší kabelka, kterou vlastní? A jaký byl její největší módní výstřelek?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 04. 2023 12:00

Moderátorka Alex Mynářová (39) nesměla chybět na oslavě prvních narozenin butiku módní návrhářky Martiny Pipkové LoudovéMóda je totiž disciplínou, která ji velice zajímá.

Módní styl Alex Mynářové pochopitelně v průběhu let prošel velkou proměnou. V dospívání se ani jí nevyhnulo typické hledání osobitosti a zkoušení všemožných módních úletů, které si toto období žádalo. V pubertě jsem si půjčovala tatínkovy flanelové košile a ty jsem nosila. To byl úlet. A takové ty vytahané svetry, což moji rodiče vůbec nedávali a nechápali. Potom přišlo období rozervaných džínů," zavzpomínala moderátorka v našem rozhovoru.

Jak byste popsala svůj módní styl?

Jednoduchost a monochromatika.

Co to znamená?

Znamená to, že můj outfit je složený z jedné barvy, případně tón v tónu.

Oblékala jste se takto vždy, nebo vám to někdo poradil?

Nenosila jsem to vždycky, ale asi jsem se někde inspirovala. Jestli to bylo v magazínech, v časopisech nebo na internetu... prostě se mi to začalo hrozně líbit.

Takže zřejmě se váš módní styl vyvíjel a v pubertě jste nosila něco jiného. Jaké byly vaše největší módní extrémy?

V pubertě jsem si půjčovala tatínkovy flanelové košile a ty jsem nosila. To byl úlet. A takové ty vytahané svetry, což moji rodiče vůbec nedávali a nechápali. Potom bylo období rozervaných džínů.

Máte stylistu?

Stylistu nemám a zatím jsem si ani nenechávala od nikoho radit. Možná to v budoucnu přijde. Zatím si myslím, že si dokážu poradit sama. Uvidíme.

Jaké požadavky máte na společenské šaty?

Mám ráda, když střih kopíruje ženské křivky, ale nesmí odhalovat příliš. Nesmí působit lacině.

Třídíte oblečení? Když něco vynosíte, už to dál neoblékáte?

Když něco vynosím, nebo se mi to nelíbí, což se prostě stane, tak věci třídím. Buď je rozdávám v rodině nebo je věnuji někomu, kdo je potřebuje nebo použije. Případně je prodávám.

Navštěvujete také bazary, sekáče a výprodeje?

Přiznám se, že já výprodeje nemám ráda, byť je ta cena často lichotivá. Nevím proč, ale vždycky mám to štěstí, že když se mi něco líbí, je to ten nejdražší kousek. A to zaručeně, aniž bych viděla cedulku. Bazary nenavštěvuji vůbec, výprodeje občas.

Jaký máte nejdražší kousek ve skříni? Je to třeba nějaká kabelka? Potrpíte si na to?

Není to tak, že bych chodila po Pařížské ulici a nutně odtud musela mít kabelky, ale samozřejmě, že jsem takových kabelek řadu dostala jako dárky.

Můžete naznačit cenu? Třeba jen řádově?

Umím si představit, že cenovka by byla na pěkný titulek. Ale ano, je to v řádu desetitisíců.

Související články

Další články