Nejen Robert De Niro: Tatínky v dědečkovském věku se stali i Richard Gere, Karel Gott nebo Mick Jagger

Tatínkem v důchodovém věku: Nejen Robert De Niro, ale i Karel Gott nebo Mick Jagger měli na stará kolena miminko
Zdroj: Profimedia, Herminapress/koláž Lifee
Světem showbyznysu v květnu otřásl herec Robert De Niro, když prohlásil, že se mu v 79 letech narodil už sedmý potomek. Kdo další ze slavných otců se na stará kolena rozhodl přebalovat novorozeně?Například rocker Mick Jagger. Ten má dětí hned osm, přičemž jeho nejmladší syn Deveraux se narodil, když frontmanovi kapely Rolling Stones bylo 73 let.  Na otcovství si do zralého věku počkal neodolatelný buddhista Richard Gere (73). S manželkou, španělskou aktivistkou Alejandrou Silvou, má syna Alexandra (4) a ještě tříletého chlapce, jehož jméno rodiče tají.Také komik Steve Martin (77) dlouho váhal se založením rodiny. Dočkal se až v 67 letech, když mu v prosinci roku 2012 porodila dceru o 26 let mladší manželka Anne Stringfield.+ 8 fotek+ 9 fotek

Hodně nečekanou novinku oznámil světu začátkem května legendární herec Robert De Niro. V požehnaných 79 letech se posedmé stal tatínkem, podrobnosti o pohlaví či matce svého potomka ale zatím úzkostlivě tají. Ač si pořídit dítě v důchodovém věku není úplně běžné, hrdina filmu Kmotr v tom rozhodně není sám.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 10. 05. 2023 12:30

Slavný hollywoodský idol na sebe práskl, že má sedmého potomka, vlastně tak trochu omylem. V rozhovoru pro ET Canada totiž opravil moderátorku v momentě, kdy ho označila za otce šesti dětí. "Přesněji řečeno sedmi," šokoval herec. "Právě se mi narodilo miminko," dodal.

Informace o tom, kdo je mámou jeho nejmladšího potomka či snad jakého pohlaví děťátko je, si De Niro nechal pro sebe. Jeho kolegyně Kim Cattrall (66) nicméně během úterní premiéry společného filmu About My Father prozradila, že nejnovější přírůstek do rodiny si herec pořídil se svou údajnou přítelkyní, instruktorkou bojových umění Tiffani Chen.

De Niro je dvakrát rozvedený. S první exmanželkou Diahnne Abbott má dvě děti - její dceru Drenu (51), kterou adoptoval, a společného syna Raphaela (46). S druhou ženou Grace Hightower si pak pořídil Elliotta (25) a Helen (11) a s bývalou přítelkyní Toukie Smith vychovali dvojčata Aarona a Juliana (27).

Kdo další se na stará kolena stal tátou?

Pradědeček Mick Jagger se stal otcem v 73 letech

Hodně potentní je také rocková legenda Mick Jagger (79). Frontman Rolling Stones (zatím) naposledy rozšířil řady svých potomků v prosinci 2016, kdy mu přítelkyně, tanečnice Melanie Hamrick (35), povila syna Deverauxe.

Vedle něj se zpěvák pyšní dcerou Karis (52), kterou má se zpěvačkou Marshou Hunt (77), dcerou Jade (51), již přivedla na svět jeho exmanželka Bianca (78), a dcerami Elizabeth (39) a Georgií (31) a syny Jamesem (38) a Gabrielem (26), které vychoval s modelkou Jerry Hall (66). Druhého nejmladšího syna Lucase (24) dala Mickovi brazilská modelka Luciana Gimenez (53). Rocker má vedle toho ještě tři vnoučata a jedno pravnouče...

Richard Gere čekal s otcovstvím do padesáti

Ve velmi zralém věku se rozhodl rozšířit rod také neodolatelný elegán Richard Gere (73). A budiž řečeno, že zatímco Jagger či De Niro už měli trénink z dřívějších let, hrdina Pretty Woman odložil tvorbu potomků až na stará kolena. Prvního syna Homera mu v roce 2000 na prahu padesátky porodila exmanželka, modelka Carey Lowell (62), a dalších dvou potomků se Gere dočkal až kolem sedmdesátky. Se současnou manželkou, španělskou aktivistkou Alejandrou Silvou, má syna Alexandra (4) a ještě tříletého chlapce, jehož jméno rodiče tají.

Zlatý slavík Karel Gott stihl do 68 let čtyři dcerky

A pozdní otcovství se nevyhýbá ani českým celebritám. Snad nejznámější z nich je zpěvák Karel Gott, jemuž manželka Ivana (47) porodila dceru Charlotte, když mu bylo 66 let, a druhou holčičku Ellu v jeho 68 letech. Mistr už měl přitom tou dobou nemanželské dcery Dominiku (47) a Lucii (36).

Přehled tatínků z řad slavných, kteří si ve zralém věku pořídili miminko, najdete v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články