Největší hvězda koncertu pro Karla Gotta byla jeho dcera Charlotte: Podívejte se, jak jsou si podobní

Karel Gott, Charlotte Ella Gottová
Zdroj: Dan Materna/Mafra/Profimedia/Herminapress/Koláž Lifee
V neděli a v pondělí proběhly koncerty Pocta Karlu Gottovi. Mezi hvězdnými vystupujícími byla i Charlotte Ella Gottová. Starší dceři Ivany Gottové to nesmírně slušelo. Charlotte zazpívala společně s Darou Rolins.+ 30 fotek+ 31 fotek

Bylo to jedno z posledních přání Karla Gotta, aby jeho žena Ivana uspořádala koncert v pražské O2 areně. Mistr si sám načrtnul, jak by měla událost vypadat a velkolepý dvojkoncert podle jeho představ proběhl uplynulou neděli a pondělí. Jak to na něm slušelo jeho dceři Charlotte?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 22. 06. 2022 14:37

Plejáda nejlepších zpěváků a zpěvaček vystoupila na koncertech Pocta Karlu Gottovi, které proběhly uplynulou neděli a pondělí v Praze. Vdova Ivana Gottová tak splnila jedno z posledních přání mnohonásobného zlatého slavíka, který zemřel 1. října 2019.

Fanoušci si kvůli pandemii covidu museli na koncert počkat delší dobu, ale o to víc si večer plný hvězd užili. Srdce všem přítomným ukradla starší dcera Karla Gotta a Ivany Gottové Charlotte Ella, který vystoupila po boku Dary Rolins s písní Zvonky štěstí. 

Dara byla pro Charlotte velkou oporou, a dokonce ji na pódium přivedla za ruku, aby jí pomohla zvládnout nervozitu z tak velkého publika. „Přestože měla velkou trému, zvládly jsme to se ctí," prozradila Dara Rolins v rozhovoru pro eXtra.cz. Zpěvačka se musela na píseň převtělit do Karla Gotta: "Bylo to pro mě zvláštní, protože jsem byla poprvé v životě za Karla já. Bylo to super, protože ten Karel jako by tam byl někde ve vzduchu s námi, a myslím, že Charlottka se zhostila této úlohy na jedničku," dodala spokojeně.

Charlotte už ve vystřižených scénách z filmu Karel uvedla, že by se rána věnovala zpěvu a herectví, na což jí ve zveřejněných videích Gott odpovídal: „Já bych byl radši, kdybys byla primářkou. Zpěvačka, to už není povolání budoucnosti, Charlottko. Všechno už bylo odzpívané. Lidé se dorozumívají přes internet a všechno si stáhnou.“ Jeho dcera se ale možná i tak vydá v jeho šlépějích a sami se podívejte do galerie, jak je svému tatínkovi nesmírně podobná.

Na pódiu se vystřídaly desítky hvězd, jak se sami můžete přesvědčit v naší galerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články