Pavol Habera slaví 60: 6 věcí, které jste o něm (možná) nevěděli. Kam se poděly jeho kraťasy a je vůbec ženatý?

Pavol Habera slaví 60: 6 věcí, které jste o něm (možná) nevěděli. Kam se poděly jeho kraťasy a je vůbec ženatý?
Zdroj: Showpix
Kromě dvou společných dětí Elly a Paula Henryho vychovával Pavol Habera také syna partnerky Daniely Peštové Yannicka (vpravo).První zamilované schůzky Daniely Peštové a Pavla Habery proběhly v roce 2000 na filmovém festivalu v Karlových Varech. Dodnes se sem rádi vracejí.Daniela Peštová už s Pavlem Haberou tvoří pár více než dvacet let, přesto se neustále spekuluje, zda proběhla svatba.S topmodelkou mají oba své profily na sociálních sítích, kde fanoušky baví zábavnými příhodami z domácnosti.+ 6 fotek+ 7 fotek

Zpěvák Pavol Habera slaví v úterý šedesáté narozeniny. Frontman legendární skupiny Team už sice čtyřicet let figuruje na očích veřejnosti, přesto existuje nemálo věcí, které jste o něm možná nevěděli. Web Lifee.cz vám přináší šest těch nejpozoruhodnějších.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 04. 2022 09:00

Pavol Habera, legendárního frontmana slovenské kapely Team a přísný porotce z televizních talentových soutěží, slaví šedesáté narozeniny. Přestože se jedná o populární tvář, existuje několik věcí, které o něm nejsou všeobecně známé.

Pavol Habera - je, nebo není ženatý s Danielou Peštovou?

Více než dvacet let tvoří Pavol Habera pár s topmodelkou Danielou Peštovou (51). Přesto dodnes není jasné, zda jsou sezdaní či zda vůbec proběhla žádost o ruku. Spekulace o utajené svatbě se objevují s železnou pravidelností. Naposledy to bylo, když modelka zapózovala s prstýnkem.

V minulosti už Pavol Habera ženatý byl

Pavol Habera má celkem tři děti - dcery Zuzanu Koperniech (36) a Ellu Joy Annu (19), která se narodila v New Yorku, a syna Paula Henryho (13), který přišel na svět v Praze. Zatímco Ellu a Paula má s Danielou Peštovou, Zuzana se narodila do prvního zpěvákova manželství s Nadeždou Haberovou. S tou se Paľo rozvedl v roce 2000 po 15 letech společného života. S Peštovou vychovával Habera také modelčina syna z předchozího vztahu Yannicka (24).

Pavol Habera je pyšným dědečkem

Nejstarší dcera Zuzana Koperniech udělala z Habery už dvojnásobného dědečka. Z prvního manželství má syna Mathiase (11), ze svazku s plastickým chirurgem Mariánem Koperniechem vzešla dcerka Elisabeth (5).

Kde proběhlo první rande?

Jak Pavol Habera prozradil webu iDNES, první zamilované schůzky s Danielou probíhaly v roce 2000 v romantických Karlových Varech během filmového festivalu. Není divu, že sem pár dodnes každoročně jezdí a na červeném koberci vypadá fantasticky.

Legendární kraťasy Paľa Habery

Málokterý pamětník si Haberu vybaví jinak než s dlouhými vlasy a pekelně krátkými kraťasami, ve kterých běžně řádil na koncertních pódiích. Daniela Peštová se před časem na sociálních sítích pochlubila, že slavné kalhoty objevila ve skříni a začala je sama nosit.

Nutno dodat, že jí opravdu slušely. „Ano, to jsou ony - originál. Pro toho, koho to kdy zajímalo - ano, jsou opravdu tak krátké, jak vypadají na všech fotkách. Jak se do nich vešel, nechápu,“ píše modelka a vzápětí dodává: „Jaké štěstí, že jsme se potkali, až když byly bezpečně uklizené."

Šedesátiny oslaví Pavol Habera velkým koncertem

Oslava Paľových šedesátin proběhne na letošním festivalu Benátská noc a jubilea se dočká také jeho kapela Team. Ta bude pro změnu slavit čtyřicáté výročí vzniku. „Pro fanoušky to bude po dvouletém nuceném půstu unikátní šance, protože skupina Team vystoupí v roce 2022 maximálně na třech koncertech,“ vysvětluje ředitel festivalu Pavel Mikez. Festival se koná ve dnech 28. – 31. července 2022 v Liberci.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články