Premiéra muzikálu Slunce, seno, jahody: Flitrové šaty zvolila nejen představitelka Škopkové Iva Pazderková

Muzikál Slunce, seno, jahody měl premiéru. Jak se na slavnostní událost oblékly české hvězdy?
Zdroj: Profimedia/Herminapress/Koláž Lifee.cz
Muzikant Karel Vágner přišel na premiéru muzikálu Slunce, seno, jahody v doprovodu své ženy Katiny Papadopulosové. Ta zvolila tyrkysový overal a zajímavou bižuterii v dekoltu. Muzikálová zpěvačka Nikola Ďuricová oblékla půvabnou róbu v krémové barvě, kterou doplnila roztomilou kabelkou v pudrově růžovém odstínu.Saxana Petra Černocká navštěvuje premiéry v Hudebním divadle Karlín pravidelně. Tentokrát zvolila poměrně neformální outfit sestávající z kalhot volnějšího střihu a oranžové halenky.Houslistka Markéta Muzikářová má rodit každou chvíli. Přesto si premiéru nového muzikálu nenechala ujít a oblékla poměrně výrazné flitrové šaty v modrém odstínu. + 9 fotek+ 10 fotek

Muzikál Slunce, seno, jahody měl svoji oficiální premiéru a webu Lifee.cz u toho nesměl chybět. Posvítili jsme si na to, co známé tváře oblékly do divadla. Nechaly se zlákat normalizační vesnickou klasikou nebo zvolily honosné róby jak vystřižené z Plesu v Opeře?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 06. 2022 14:30

Premiéra muzikálu Slunce, seno, jahody, byla bezpochyby dlouho očekávanou událostí. Přesto bylo poměrně diskutabilní téma dress codu - přizpůsobit ho spíše normalizační vesnici, nebo vsadit na klasiku s ohledem na honosné prostory Hudebního divadla Karlín?

Jak se s těžkým úkolem popasovaly známé osobnosti? Universální pravidla zde příliš nezafungovala. A tak zatímco zpěvák Bohouš Josef se svou manželkou Alenou zvolili poměrně neformální oděv, některé dámy si dokázaly se svými outfity pohrát mnohem kreativněji.

Manželka zpěváka Romana Tomeše, který hrál hlavní roli Šimona Pláničky, Michaela Tomešová na to šla od lesa. Oblékla působivou róbu s vlečkou, která byla svým střihem po čertech rafinovaná - zepředu totiž působila, jako by si herečka vyrazila v minisukni - a některé hosty premiéry tím úspěšně mátla.

V pánském stylu místo velké večerní

Za velmi povedený se dá považovat také fialový komplet, ve kterém do divadla vyrazila muzikálová zpěvačka Kateřina Klausová. Ačkoli šlo ve své podstatě o sako, halenku a kalhoty, tedy ryze pánskou módu, Kateřina se rozhodla dokázat, že i tyto prvky mohou dominovat ženskému šatníku. Volnější střih kalhot, kabelka a pochopitelně také barevná kombinace jejího outfitu by nakonec bez starostí obstála i vedle velkých večerních rób.

Flitry ovládly slavnostní premiéru

Podobně pojala své ošacení také herečka Hana Gregorová, která namísto šatů oblékla černé flitrované sako. A nebyla jediná, která ten večer dorazila v šupinách. Flitry oblékly také houslistka Markéta Muzikářová nebo zpěvačka Iva Pazderková, která ten večer vystřihla famózní Škopkovou. Aplausem ve stoje ji během závěrečné děkovačky odměnil také samotný Zdeněk Troška.

Ples o Opeře? Proč ne?

Říkáte si - Slunce, seno, jahody a velká večerní? Není se čemu divit, protože s ohledem na prostory divadla se ten večer rozhodlo velkou večerní vynést hned několik dam. Mezi nimi nechyběla zpěvačka Markéta Procházková. Ta oblékla tyrkysově modré šaty, které byly natolik odvážné, že v oblasti pasu působily až průsvitným dojmem. Podprsenku Markéta pochopitelně nechala doma. V podobném stylu ostatně pojala muzikálovou premiéru také zpěvačka Nikola Ďuricová, která se v představení alternuje v roli Blaženy s Ivanou Korolovou.

Jak to českým osobnostem slušelo? Na to se podívejte do naší galerie. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články