Saša Rašilov: Kvůli seriálu Iveta jsem se obarvil, dnes už mám zase šediny. Lidé si toho ani nevšimli

Manželé Saša a Lída Rašilovovi během rozhovoru pro Lifee.cz.Saša Rašilov přiznal šediny a jeho zamilovaná manželka říká, že se jí líbí pořád stejně. Podle mnohých dam jsou šediny u mužů velmi sexy.Vlasy si Saša Rašilov obarvil na podzim kvůli natáčení seriálu Iveta, kde hraje hudebního skladatele Karla Svobodu.+ 7 fotek+ 8 fotek

Herec Saša Rašilov (50) vychovává s manželkou Lídou (36) dvě dcery, Marušku (6) a Emilku (2). Vytížení rodiče jsou proto rádi, když si mohou v klidu zajít na kávu a něco dobrého. Právě u kávy přiznali magazínu Lifee.cz, kolik takových stimulantů denně potřebují. Saša si navíc loni na podzim kvůli roli obarvil vlasy, ve kterých si dnes pěstuje ukázkové šediny. Jak se v nich líbí manželce?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 16. 05. 2023 08:00

Trend přiznaných šedin je velké téma a Saša Rašilov se nedávno objevil ve společnosti s vlasy protkanými stříbrem. Zajímalo nás proto, jak se na tento trend on sám dívá. „Dívám se na něj do zrcadla," pobavil herec. „Vlasy mi normálně šediví, takže to nemusím řešit. Přišlo to do módy v pravý čas," pochvaluje si.

Ještě nedávno přitom neměl po šedinách ani památky. „Na podzim mi kvůli natáčení druhé řady seriálu Iveta a roli Karla Svobody obarvili vlasy na hnědo a nikdo si nevšiml, že ty šediny zmizely. Proto si myslím, že se to přeceňuje a lidé na to zas tak nekoukají," zamýšlí se herec, kterému dost možná pár šedin přidala také starost o děti.

Z manželství s herečkou Vandou Hybnerovou má totiž dcery Josefínu (28) a Antonii (26). Se svou současnou ženou, herečkou Lídou pak vychovává Marušku a Emilku. Josefína z něj navíc před rokem udělala dědečka, když porodila syna Eliáše.

Sašo, Lído, pijete kávu?

Ludmila Rašilovová: Já piju kávu, miluju kávu a piju jí strašně moc.

Saša Rašilov: Lída má takový ten dar nízkého tlaku, takže když řekne doktorovi, kolik pije kávy, určitě jí odpoví, že může ještě víc. Ona má tlak zhruba jako mrtvola. Já jí to závidím, protože kafe mám moc rád, ale jsem schopný se jím předávkovat, není to tak těžké. Když je člověk unavený a zároveň v práci, tak pije jedno kafe, druhé a třetí - a najedou je toho moc. Kafe - a kvalitní kafe - to miluju. Lída má limit deset nebo patnáct káv denně.

Ale to je strašně moc!

Ludmila: Patnáct nedám, dám těch deset denně. Ale já piju ta malinká espressa.

Dokážete si ještě dát kafe z automatu?

Ludmila: Já už ne!

Saša: Já už také ne. Kvalitu už poznám, navíc jsem ve věku, kdy už mám zažívání chytré, řekl bych. Už pozná, že to není dobré a okamžitě to cítím. S kávou z automatu už bych neexperimentoval. Hlavně to není skutečná káva.

Sašo, máte neuvěřitelně mnoho vlasů. A také šediny. Jak se díváte na trend šedivých vlasů?

Saša: Dívám se na něj do zrcadla. Vlasy mi normálně šediví, takže to nemusím řešit. Přišlo to do módy v pravý čas.

Lído, je teď Saša se šedinami přitažlivější?

Ludmila: Je pořád stejně báječný. Ať už se šedinami, nebo tmavými vlasy.

Saša: Na podzim jsem měl kvůli natáčení druhé řady seriálu Iveta a roli Karla Svobody vlasy obarvené na hnědo a nikdo si nevšiml, že ty šediny zmizely. Proto si myslím, že se to přeceňuje a lidé na to zas tak nekoukají.

Lído, jak se vám Saša v seriálu Iveta líbí? Je to velký fenomén.

Ludmila: Ano, a já jsem ho ještě ani neviděla, takže nemůžu soudit. Ale určitě se podívám a doženu to.

Jak se daří vašim dcerkám?

Ludmila: Těm se daří dobře, protože jsou teď v institucích, ve školkách. A nám se tím pádem daří také dobře.

Saša: Takže jsme si mohli v klidu zajít na kávu a na dortík.

Související články

Další články