Móda z koncertu Ve jménu Ivety: Modro-zlaté sestry Grossovy a provokativní Šárka Vaňková

Móda z koncertu Ve jménu Ivety: Modro-zlaté sestry Grossovy a provokativní Šárka Vaňková
Zdroj: Lifee.cz/Renata Bušková
Ve velkém sále pražské Lucerny uctily hvězdy památku Ivety Bartošové.Nechyběla Ivetina sestra Ivana, která na počest své sestry oblékla černý komplet s výrazným topem.Zpěvačka Sisa Sklovská dorazila do Lucerny v džínovém kompletu, ovšem na koncert pochopitelně oblékla důstojnou róbu.Zde již Sisa Sklovská tak, jak ji mohli vidět návštěvníci koncertu.+ 12 fotek+ 13 fotek

V neděli se ve velkém sále pražské Lucerny konal vzpomínkový koncert na Ivetu Bartošovou Ve jménu Ivety. S jejími písněmi vystoupila celá řada známých osobností, z nichž některé na ni mají dodnes živé vzpomínky. Zpěvačka Leona Machálková oblékla stříbrnou róbu jako pro princeznu, Šárka Vaňková zase dráždila smyslně odhalenými rameny.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 10. 2022 12:00

Velkolepému koncertu vévodil Big band Felixe Slováčka, který měl Ivetu doprovázet na jednom z jejích posledních koncertů. Jak nám jeho šéf prozradil, dodnes má v živé paměti den, kdy křehkou zpěvačku viděl poprvé.

„Iveta byla takové drobné děvče. Poprvé jsem ji viděl na Jihlavských zvonech a pomyslel jsem si, že je to úžasná žena s velkým charismatem," říká Slováček, který stál u zrodu její kariéry. I ten Petr Sepéši vedle ní vypadal nádherně a myslím, že ze začátku se to tak i povedlo. Chodili k nám s Petrem i domů, drželi se za ručičku. Bylo jako z pohádky, ona byla taková dívenka," vzpomíná Slováček na první okamžiky Ivetiny slávy.

Markéta Muzikářová tvrdí, že měla X faktor

Znaly jsme se, ale nebyly jsme přítelkyně. Byla jsem asi třikrát hostem jejího pořadu, co měla ke konci života," říká o Ivetě Bartošové houslistka Markéta Muzikářová, která na nedělním koncertu nesměla chybět s triem Inflagranti a zahrála si zde svoji oblíbenou píseň Léto.

„Všechno to, co se o Ivetě napsalo, nebo jaký vedla život, přebíjí to, jak skvělá byla zpěvačka. Myslím, že měla určitý X faktor a na pódiu byla strašně zajímavý člověk, který přitahoval davy," dodává houslistka, která ten večer oblékla působivou černou róbu posetou stříbrnými aplikacemi.

Pro Kamilu Nývltovou byla Iveta princeznou

Na koncertu nechyběla ani zpěvačka Kamila Nývltová, pro kterou byla Iveta velkým vzorem, byť se osobně nikdy nesetkaly. „Vyrůstala jsem na ní a milovala ji. Byla pro mě takovou princeznou. Zažila jsem ji také na některých koncertech, ale pouze jako fanynka," tvrdí Kamila Nývltová, která si na písně Ivety Bartošové jako malá nacvičovala choreografie.

Na koncert do pražské Lucerny oblékla pastelově modré šaty s velkým výstřihem, které by princezna, jakou Iveta byla, jistě ráda nosila.

Adélka Hesová jako zástupce nejmladší generace

Hvězda seriálu ZOO, dětská herečka Adélka Hesová, se na koncertu také objevila, protože se mimo jiné věnuje zpěvu a památku Ivety Bartošové si přála uctít společně se staršími kolegy z branže. Její životní příběh dobře zná díky mamince, reportérce Mirce Hesové. „Byl to hodně smutný příběh. Zajímavé také je, že tam moje maminka měla točit, když Iveta umřela. Vím, že Iveta byla moc hodný člověk," myslí si vycházející dětská hvězda.

Jak to na velkolepém koncertu všem hlavním interpretům slušelo? Na to se můžete podívat v naší velké fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články