Vlasové proměny Lucie Vondráčkové (43): Nosila kudrlinky jako beránek, dredy i něžné vlny. Skončila u přírodní hřívy

Vlasové proměny Lucie Vondráčkové (43): Nosila kudrlinky jako beránek, dredy i něžné vlny. Skončila u přírodní hřívy
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Zpěvačka Lucie Vondráčková svého času vynesla do společnosti mokrý look a takhle jí to slušelo.V době, kdy zpívala svoji hitovku Vítr, nosila Lucie Vondráčková vlasy nakrátko střižené a pořádně rozčepýřené.Lucii vlasy později začaly dorůstat. Žehlila si je a na hlavě si nechala udělat roztomilou ofinku.Když točila zimní komedii Snowboarďáci, měla Lucie na hlavě dredy.+ 16 fotek+ 17 fotek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (43) vyzkoušela za svoji kariéru nepřeberné množství účesů. Vzpomínáte, jak nosila dredy v období natáčení Snowboarďáků? Sluší jí ovšem také odbarvené bodliny, které si oblíbila v době, kdy frčel její megahit Vítr. Jak její vlasy proměnilo mateřství? Sluší jí mokrý styl nebo ofinka? A uvidíme na ní v budoucnu šediny?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 06. 2023 12:00

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (43) nám před časem během návštěvy kadeřnického salonu prozradila, že si vlasy přestala barvit. Rozhodla se jít přírodní cestou, a to včetně nehtů nebo umělých řas. Vystihuje to její celoživotní filozofii, a tak se časem může stát, že se Lucie postaví po boku Helen Mirren, Pavlíny Pořízkové nebo Olgy Menzelové a hrdě ukáže své šediny. „Četla jsem takovou hezkou věc. Můžeme se rozhodnout, jestli ze svého těla uděláme hřbitov, nebo zahradu. A já se rozhodla pro tu zahradu," sdělila Lifee.cz.

Lucie Vondráčková se stříhá sama

Jak Lucie říká, příliš si nepotrpí na přehnané parádění, přesto nedávno vynesla vlasy kudrnaté jako beránek a často také účes nechává profesionálně vyfoukat do elegantních vln. Rovněž vlasy pravidelně zastřihává - a podle všeho se vůbec nebojí vzít sama nůžky do ruky"Kvůli roli v jednom seriálu mi dělali krepaté vlasy a už jsem cítila, že by potřebovaly nějaký booster. Tak jsem je malinko zkrátila. Ale taky to moc neřeším. Ostříhala jsem si je nad dřezem a šla!" překvapila Lucie v rozhovoru pro Lifee.

Lucie Vondráčková mívala dredy

Zatímco v době populárního dětského pořadu Marmeláda si Lucii každý pamatuje s dlouhými rovnými vlasy, velkou proměnou prošla začátkem roku 2004, kdy vznikala dnes již kultovní zimní komedie Snowboarďáci. V ní jezdila po zasněžených svazích na prkně a ve vlasech měla drsňácké dredy, které nosila ještě dlouho po skončení natáčení.

"Víte co, herci se musejí cítit dobře ve všem. Když vám dají brýle a na hlavu dredy, tak se v tom musíte cítit, abyste to hezky odehráli. Vlastně nemám problém s žádnou historickou etapou naší planety," vysvětlovala nám Lucie, které bychom také mohli přezdívat chameleon. Jen co tenkrát sundala dredy, vlasy odbarvila na peroxidovou blond a nosila je nagelované do ostrých špiček. Ne náhodou tenkrát slavila úspěch se svým megahitem Vítr. V muzikálu Excalibur jsme ji také coby zlou čarodějnici Morganu mohli vídat v dlouhé černé paruce s ofinkou.

Jak ji proměnilo mateřství

Zásadní etapou jejího života bylo pochopitelně mateřství. V době, kdy dala život svým dvěma synům, Matyášovi a Adamovi, pobývala Lucie s exmanželem Plekancem v Kanadě, kde časem změnou prošel také její účes. Z Kanady se Lucie vracela s delšími vlasy, které postupně přestala barvit na blond a pro společenské události je nechávala lehce zvlnit. Jakými proměnami Lucie v průběhu času prošla, na to se můžete podívat v naší obsáhlé fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články