Lucie Vondráčková prozradila tajemství svých krásných vlasů: Jak to má s barvením a jakou péči jim věnuje?

Lucie Vondráčková prozradila tajemství svých krásných vlasů: Jak to má s barvením a jakou péči jim věnuje?
Zdroj: Herminapress
Zpěvačku Lucii Vondráčkovou jsme zastihli v pražském kadeřnickém salónu ve Slovanském domě.Lucie Vondráčková se zde připravovala na slavnostní zahájení filmového festivalu Febiofest.Lucie Vondráčková nám prozradila, že si přestala barvit vlasy. Brzy se tak možná zařadí po bok Olgy Menzelové či Pavlíny Pořízkové, které světu hrdě ukazují šediny.Lucie Vondráčková si v salónu nechala decentně upravit také nehty.+ 6 fotek+ 7 fotek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (42) letos patřila mezi ty, kteří si nenechali ujít slavnostní zahájení Febiofestu. Jako vždy na něj dorazila perfektně upravená. Jak se dvojnásobná maminka stará o své vlasy a proč nesnese náušnice nebo permanentní řasy? S tím vším se svěřila webu Lifee.cz.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 05. 2022 12:00

Zpěvačka Lucie Vondráčková pojala letošní slavnostní zahájení Febiofestu ve velkém stylu. Na červený koberec kvůli nedostatku času příliš často nechodí, proto si večer chtěla užít.

Lucie Vondráčková jako chytrá horákyně

„Febiofest je podle mě zvláštní akce - není úplně mainstreamová, je spíše pro fajnšmekry, nebo jsem ji tak alespoň vždycky vnímala," vysvětluje webu Lifee.cz zpěvačka, proč se rozhodla vynést zdobné večerní šaty ze salónu Adina. „Vybírají zajímavé filmy a hned ten první The Duke byl fantastický. Řekla jsem si, že tentokrát nebudu za baťůžkáře, ale spíše za oblečenou neoblečenou chytrou horákyni," směje se Lucie.

Vrásky nezastavíte, ale hezká být můžete, tvrdí Lucie

O vlasy, make-up a nehty se Lucii Vondráčkové postarali v salónu Franck Provost. Lucie se označuje za přírodnější typ a přílišná kosmetické péče jí prý škodí. Moje uši nemají rády náušnice, ruce prstýnky a krk má taky radši volnost. Takže jediný šperk, který mám, je můj přívěsek s nápisem Máma. Ten nosím nonstop," vysvětluje zpěvačka, která má dva syny.

„Šampony používám od značky Vitca a parfém Perfect. Na pleť pak svoji oblíbenou značku Luxfactor. Na tohle jsem hodně přísná. Vrásky nezastavíte, ale cítit se hezky může každá z nás," osvětluje Lucie a přidává několik svých tipů na krásu. „Sem tam zajdu na masáž, do lesa, na dlouhou procházku, do knihovny, do Moodhair salónu, kde se mi starají o vlasy, nebo za Petrou Řehořkovou do Petra Clinic. Tam si odpočinu a nechám si ošetřit pleť. Mají tam samozřejmě milion dalších možných procedur, ale já jsem zatím spokojená tak, jak jsem. Co není rozbité, to neopravuji," usmívá se zpěvačka.

Dá Lucie Vondráčková průchod šedinám?

Lucie nám také prozradila, že si před pár lety přestala barvit vlasy, ačkoli v minulosti s nimi poměrně experimentovala. Časem tak zřejmě vstoupí do klubu žen, které světu hrdě ukazují šediny. Patří mezi ně například Olga Menzelová, Sandra Pogodová nebo topmodelka Pavlína Pořízková.

Lucie tvrdí, že i v péči o vlasy je důležité hlavně to, co člověk dává do sebe. Celý život se proto stravuje zdravě a odpovědně vůči planetě a její tělo jí to oplácí. „Četla jsem takovou hezkou věc. Můžeme se rozhodnout, jestli ze svého těla uděláme hřbitov, nebo zahradu. A já se rozhodla pro tu zahradu. Nejím zvířata, obecně se snažím neubližovat a nezapojuji se do masožravého systému," vysvětluje.

Proč? „Příčí se mi to a myslím, že by to tak měl uvnitř cítit každý, kdo má doma psa nebo kočku. Nevidím rozdíl mezi duší jakéhokoli zvířete," myslí si Lucie, která díky této filosofii vypadá i po čtyřicítce báječně.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články