Výstřední tanečnice Dominika Rošková zpestří StarDance: Obléká ji stylista Dary Rolins, ale inspiruje se i u Jennifer Lopez

Výstřední tanečnice Dominika Rošková zpestří StarDance: Obléká ji stylista Dary Rolins, ale inspiruje se i u Jennifer Lopez
Zdroj: Lifee/Renata Bušková
Tanečnice Dominika Rošková (vlevo) se svými novými kolegyněmi z letošní řady StarDance.Dominika Rošková už má bohaté zkušenosti ze slovenské obdoby StarDance zvané Let's Dance. V české verzi ovšem působí poprvé.Dominika zaujala na tiskové konferenci především výrazným červeno-růžovým kompletem od návrháře Jakuba Polanky.Dominika Rošková má stejného stylistu jako Dara Rolins, která je také jejím vzorem.+ 3 fotky+ 4 fotky

Jednou z nejvýraznějších posil týmu tanečníků ve StarDance 2023 je Slovenka Dominika Rošková (32), která na tiskové konferenci zaujala výstředním růžovo-červeným outfitem od návrháře Jakuba Polanky. V rozhovoru pro Lifee.cz prozrazuje, že mezi její idoly patří zpěvačka Jennifer Lopez a obléká ji stylista Dary Rolins.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 04. 2023 12:00

O Dominice Roškové zřejmě ještě uslyšíme, jelikož se kvůli StarDance plánuje i s přítelem přestěhovat z Bratislavy do Prahy. Koho jí nakonec produkce pořadu přidělí coby tanečního partnera, to ji netrápí. Tvrdí totiž, že tancovat by naučila i Richarda Krajča, který o sobě tvrdí, že to nikdy nedělal.

„Tancovala jsem s vojákem, teď už hercem Adamem Bardym, který byl považovaný za méně talentovaného. Říkali jsme o něm, že je tvrdší. Ale nakonec jsme se dostali až na druhé místo. Zaznamenal největší posun," chlubí se půvabná tanečnice v našem rozhovoru. „U lidí, kteří tancovat neumí, se mnohdy pro diváky opticky mnohem lépe dělá progres než u někoho talentovaného," popisuje Dominika trend, který ve StarDance v minulosti potvrdil například komik Lukáš Pavlásek.

Na Slovensku jste absolvovala dvě série Let's Dance, tamější obdoby StarDance. V čem je slovenská verze podle vás jiná?

Myslím, že změny budou velké. Už jen čas, kdy se budeme dozvídat písně, na které se tancuje. Na Slovensku je to celé pod větším tlakem, máme na to jen pět dní. Další změnou bude živá kapela během přenosu. Změn bude hodně, ale těším se. Hlavně jsem se těšila na Prahu, že zažiji jiné město a jinou kulturu.

Budete se kvůli StarDance do Prahy stěhovat?

Ano, plánujeme se sem s přítelem Adamem na delší dobu přesunout.

Máte už mezi známými tvářemi nějakého favorita, se kterým byste si přála tancovat?

Mám. U jednoho nebo dvou mužů už jsem si říkala, že bych je brala. Ale sympatičtí jsou všichni. Každý má nějaký charakter, osobnost, takže jsem sama zvědavá, koho mi přidělí. Už na Slovensku jsem se naučila, že se nevyplácí hodnotit známé tváře podle prvního dojmu. Opakovaně se mi stalo, že jsem někoho opravdu hodně chtěla, přidělili mi někoho jiného, a nakonec se ukázalo, že to byla ta nejlepší volba. Lidé, kteří taneční páry sestavují, rozumí té zvláštní alchymii.

Richard Krajčo například tvrdí, že nikdy netancoval. Umíte si poradit i s člověkem, který k tanci nemá předpoklady a neumí to?

Na Slovensku se mi to podařilo. Tancovala jsem s vojákem, teď už hercem Adamem Bardym, který byl považovaný za méně talentovaného. Říkali jsme o něm, že je tvrdší. Ale nakonec jsme se dostali až na druhé místo. Zaznamenal největší posun. U lidí, kteří tancovat neumí, se mnohdy pro diváky opticky mnohem lépe dělá progres než u někoho talentovaného.

Máte dnes velmi výrazný outfit. Kdo je vaším vzorem, co se týká oblékání a image?

Zrovna s tímto stylingem mi pomáhal známý slovenský stylista Andrej Kusalik, který obléká také Daru Rolins a jiné tamější hvězdy. Kdo je má inspirace? Rozhodně Jennifer Lopez, tu nejvíce miluji! U nás na Slovensku je to potom právě Dara Rolins, ta je pro mě ikonou.

Znáte se osobně?

Ano, potkaly jsme se, ale netroufám si říct, že se známe. Možná mě registruje z Let's Dance, ale kamarádky nejsme. Líbí se mi také styl Dominiky Cibulkové, naší slavné tenistky. Na Slovensku máme hodně krásných, vkusných a stylových žen. Takže ty jsou mou inspirací. Ze zahraničních bych jmenovala ještě Hailey Bieber. A potom jsou to také slavné módní domy, například Yves Saint Laurent.

Které prvky ve vašem šatníku převažují?

Jsem v tomto ohledu velmi universální. Nosím hodně sportovních věcí, mám spoustu kalhot a legín, ale také hodně šatů. Sukně paradoxně moc nenosím, do této mě oblékl stylista - on mě takto viděl.

Co byste poradila ženám, které by si na podobně výstřední barevné modely netroufaly?

Ať to nenosí! Každý ať obléká to, na co se cítí. Když se necítím na extravaganci nebo vyzývavé kousky, neoblékám to. Na druhé straně pokud chceme výzvu a pokořit vlastní ego, tak proč ne? Když mám chuť zariskovat - na to se mě ptal také můj stylista - řekla jsem mu: „Jen pojďme do toho!" Mívám ale také stavy, kdy nechci vyčnívat a jsem více neutrální. Každý ať dělá tak, jak to cítí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články