Iva Kubelková se zranila už před začátkem StarDance: Vykloubila jsem si rameno. Modlím se, aby vydrželo

Iva Kubelková se zranila už před začátkem StarDance: Vykloubila jsem si rameno. Modlím se, aby vydrželo
Zdroj: Herminapress
Modelka Iva Kubelková (v růžovém) bude jednou z deseti známých osobností, které se na podzim utkají o vítězství ve StarDance 2023.Modelka Iva Kubelková se těší, že jí tanec zformuje postavu.Modelka si naneštěstí v únoru vykloubila rameno a teď doufá, že ji zranění nebude v tanci limitovat.Iva Kubelková přiznává, že se v tanci považuje za začátečnici.+ 7 fotek+ 8 fotek

V říjnu startuje na obrazovkách České televize již 12. ročník oblíbené taneční soutěže StarDance. V desítce známých tváří se letos na parketu objeví také moderátorka a modelka Iva Kubelková (45). V rozhovoru pro Lifee.cz vyjádřila obavu nad svým zdravotním stavem. V únoru si totiž během tréninku vykloubila rameno a teď doufá, že ji nebude trápit během tance.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 25. 04. 2023 09:40

Moderátorka Iva Kubelková prý poté, co přijala nabídku účasti v soutěži, zatoužila po zlepšení fyzické kondice. To se jí ale nakonec vymstilo. „Měla jsem představu, že už začnu trénovat a v únoru jsem si vykloubila rameno, takže jsem potom byla šest týdnů zafixovaná v ortéze," postěžovala si Iva v našem rozhovoru.

Teď je to měsíc, co jsem ji sundala, a stále jsem v procesu rehabilitace, takže rameno rozhýbávám. Jenom se modlím, aby mě to na podzim nelimitovalo," děsí se dlouhonohá modelka.

Zpráva o účasti ve StarDance vás zastihla během dovolené v Řecku. Jak jste si její zbytek užila?

Samozřejmě jsem dostala čas na rozmyšlenou a nemusela hned odpovídat, takže jsem měla velkého brouka v hlavě.

Ale děti i partner vám to schválili.

To je tak - když tu nabídku dostanete, všichni kolem vás zajásají. A vám se sevře žaludek. Ale já byla paradoxně v takovém odpočinkovém rozpoložení a iluzi, takže mi to vlastně přišlo jako dobrý nápad. Když si potom člověk uvědomí, že to musí skloubit ještě s podzimním pracovním procesem, tak mu trošku ztuhnou rysy.

Takže v televizi jste také dostala zelenou? Moderujete pořad Showtime.

Ano. Vždycky se to musí nějak ustanovit a vymyslet. Naštěstí vysílám po večerech.

Chodila jste do tanečních?

Myslím, že jsem chodila do nějakých tanečních, ale už je to na takové škále, že si to nepamatuji.

Na jaké škále byste se hodnotila?

Určitě jsem začátečník! Já bych se raději vůbec nehodnotila.

Máte nějaké preference ohledně kostýmů? Delší sukně, nebo raději kratší? Výstřihy, nebo bez?

Předpokládám, že to všechno koresponduje s druhem tance, který musíte předvést. U toho tance je nejdůležitější držet se toho, aby všechno zůstalo tam, kde má.

Budete ještě trénovat fyzičku, abyste byla připravená?

Měla jsem právě představu, že už začnu trénovat a v únoru jsem si vykloubila rameno, takže jsem potom byla šest týdnů zafixovaná v ortéze. Teď je to měsíc, co jsem ji sundala, a stále jsem v procesu rehabilitace, takže rameno rozhýbávám. Jenom se modlím, aby mě to na podzim nelimitovalo.

Váš lékař to schválil?

Můj lékař to schválil. Myslím, že u těchto úrazů se nakonec stejně uvidí, jak moc ten kloub drží.

Jaká jsou vaše očekávání ohledně tanečního partnera? Zatím nevíme, kdo bude s kým tancovat.

Žádná očekávání nemám. Jen bych chtěla, aby to byl nějaký pohodář, který to bude brát trochu s nadhledem. Neumím vám zatím ani říct, jestli budu nervózní, protože je to zase jiná disciplína, než když jdete moderovat přímý přenos.

Přizpůsobíte této zátěži také jídelníček?

Dejte pokoj, to vůbec ne! Těším se, protože Tereza Kostková vypráví, jak se v zákulisí každoročně hoduje. V tomto případě určitě ochutnám nějaké dobroty, co přinese pan Maršálek. Všichni vždycky říkají, jak díky StarDance zhubnou, tak uvidíme. Prvoplánově se hubnout nechystám, ale ono to s tím pohybem asi souvisí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články