Tajemství krásné postavy Ivy Kubelkové: Jak se po čtyřicítce udržuje v kondici?

Tajemství krásné postavy Ivy Kubelkové: Jak se po čtyřicítce udržuje v kondici?
Zdroj: Herminapress
Iva Kubelková a Taťána Kuchařová se staly ambasadorkami slavné české značky spodního prádla. Jak obě tvrdí, každá jsou jiná a to je baví. Iva Kubelková propaguje spodní prádlo už dlouhých osm let.Webu Lifee.cz teď prozradila několik triků, jak se i po čtyřicítce udržet v kondici.Zatímco Taťána Kuchařová sází na zelený detox, Iva Kubelková vyřadila před 22 lety ze svého jídelníčku maso.+ 5 fotek+ 6 fotek

Modelky Iva Kubelková (45) a Taťána Kuchařová (34) jsou tvářemi slavné české značky spodního prádla. Pohledná brunetka v této souvislosti prozradila webu Lifee.cz recept, jak se i se čtyřmi křížky na krku udržuje svoji fantastickou postavu.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 05. 2022 15:00

Iva Kubelková je už 22 let vegetariánkou a o zdravém životním stylu často hovoří také se svými dvěma dcerami Natálií (17) a Karolínou (13). Ovšem ne za vše, co pro svou figuru dělá, by od výživových expertů dostala pochvalu...

Kam se podle vás vyvinuly trendy v ženském oblékání, co se týče plavek či spodního prádla?

Samozřejmě, že trendy se stále posouvají. Myslím si ale, že u spodního prádla jde hlavně o to, aby ženě sedělo, lichotilo jí a cítila se v něm dobře. To je nejdůležitější. Klíčem proto je, abychom měly z čeho vybírat a nabídka byla co možná nejširší.

Vaše kolegyně Taťána Kuchařová vám velmi lichotila. Jak byste sebe a Táňu porovnala vy?

Nás dvě není třeba srovnávat. Známe se dlouho a obě máme svoji práci, kterou děláme dlouho. Je dobře, že jsme teď tváří jedné značky, protože Taťána je úplně jiný typ.

Jaký vliv mělo na vaši postavu účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas? Vypadáte o poznání štíhlejší.

Ano, zhubla jsem. Mám to takhle pokaždé, když je extrémní pracovní nápor - zkrátka se zbavuji kil. Kromě Tváře jsem měla ještě jiné pracovní závazky, například desetkrát do měsíce vysílání pořadu Showtime. Mimo to jsem se s podobným nasazením vrhla do cvičení a s příchodem jara jsem se začala hýbat. Určitě to nese své ovoce.

Taťána Kuchařová propadla zelenému detoxu. Máte i vy nějakou vychytávku, jak se před létem dostat do formy?

Jsem dlouholetá vegetariánka. Maso, s výjimkou ryb, nejím už 22 let. Diety žádné nedržím a extrémně se neomezuji. Jediné specifické na mém jídelníčku je to, že nesnídám. Nemám ráno hlad.

To je proti všem výživovým nařízením!

Já to mám prostě jinak. Kdybych ráno vstala a šla se najíst, tak se hrozně přemáhám. První jídlo, které si dám, je oběd. Potom normálně jím, kdykoli mám přes den hlad. Klidně i k večeru nebo večer, v osm hodin nemám problém se najíst.

Někdo se vyhýbá lepku nebo mléčným výrobkům.

To já vůbec!

Z jakého důvodu nejíte maso? Z etického, zdravotního nebo vám to nechutná?

Od každého trochu. Maso jsem přestala jíst opravdu dávno a spojilo se v tom mém přesvědčení všechno dohromady. Maso mi nedělalo dobře, tak jsem si řekla - proč to do sebe cpát. K tomu se přidala jistá životní filosofie, která s tím souvisí.

A váš tajný tip na postavu snů?

Nepoznala jsem zatím jinou metodu než pravidelný pohyb. Je to i tím, že křivky, které si žena vytvoří díky cvičení, mají delší trvanlivost. Svalová hmota zlepšuje spalování a i když z toho člověk na chvíli vypadne a později se k tomu vrátí, není to na škodu. Nejhorší je necvičit vůbec. Pohyb je zdravý. Tohle říkám také svým dcerám.

Co všechno spolu řešíte?

Veškeré možnosti, jak formovat postavu a jak si ji udržet. Vždy jim kladu na srdce, že pohyb je nejdůležitější. Člověk přes den něco nachodí a něco je také genetika. Souvisí to i s tou výzvou, že člověk trochu překonává sám sebe.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články