Taťána Kuchařová prozradila velikost své podprsenky: Myslela jsem, že mám o číslo menší

Taťána Kuchařová prozradila velikost své podprsenky: Myslela jsem, že mám o číslo menší
Zdroj: Se souhlasem Astratex
Modelka Taťána Kuchařová promluvila v rozhovoru pro Lifee.cz o nejen o svých tělesných proporcích.Přiznala také, že dlouho žila v představě, že zná svoji velikost podprsenky.Společně s Ivou Kubelkovou nahlédly pod pokličku nových módních trendů.Taťána Kuchařová říká, že má na rozdíl od Ivy Kubelkové sportovnější postavu a menší poprsí.+ 3 fotky+ 4 fotky

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (34) má hned dva důvody k radosti. Nedávno se díky sestře Kristýně poprvé stala tetou a také navázala spolupráci se známou českou značkou spodního prádla. Webu Lifee.cz při té příležitosti prozradila, co se díky tomu v jejím životě změnilo i jakou má velikost podprsenky.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 05. 2022 08:00

Velkou fanynkou spodního prádla je nejen Táňa, ale také její mladší sestry Livie a Kristýna„Každá jsme typově jiná, máme jiné postavy. Kristýně se po porodu zvětšila ňadra. Ona je nicméně vždycky měla větší než my dvě s Livií dohromady," směje se modelka, která je dnes mnohem štíhlejší, než kdy bývala.

Kdy jste začala spolupracovat se značkou spodního prádla, kterou miluje Iva Kubelková?

Oficiálně od letošního roku, ale už loni jsme to pekli. Vnímám tuto značku právě skrze Ivu Kubelkovou, která je úžasná, sleduju ji a moc jí fandím. V show Tvoje tvář má známý hlas byla opravdu neskutečná. Je to pro mě čest. Vím, že její kampaně jsou vidět a jsou oblíbené. Podle mě Iva u českých žen pozvedla význam spodního prádla.

Jaká tedy bude vaše role?

Spodní prádlo ženám skutečně dodává sebevědomí. Mohu teď rozšířit portfolio značky o ženy se sportovnější figurou a menšími ňadry. Nemám sice tak krásná prsa jako Iva, ale myslím, že se spolu budeme typově krásně doplňovat.

Spodní prádlo tedy hraje ve vašem šatníku zásadní roli?

Značka spodního prádla pochází z východních Čech, stejně jako já. Umějí mi poradit a sledují nové trendy. V šatníku mám teď opravdu všechno, včetně věcí, které jsou exkluzivní a delikátní. Díky této spolupráci mám tolik podprsenek, kolik jsem v životě neměla.

Mají zájem o spodní prádlo také vaše sestry?

Mé sestry jsou zásilkami spodního prádla nadšené. Každá jsme typově jiná, máme jiné postavy. Nejmladší Kristýně se po porodu zvětšila ňadra. Ona je nicméně vždycky měla větší než my dvě s Livií dohromady.

Vaše cesta ke spodnímu prádlu byla také ovlivněna sestrami?

Je pravda, že právě Kristýna mi o téhle značce řekla jako první. Pochvalovala si podprsenky a skvěle vymyšlený systém měření. Když jsem poprvé přišla a změřili mě, zjistila jsem, že vůbec nemám velikost, jakou dlouhé roky nosím. Myslela jsem si, že mám 75 B. Vyvedli mě z omylu - prý je to 70 C. Potom jsem si tady zkoušela různé typy podprsenek a bylo to jako nebe a dudy.

Jak se vás dotýká začínající plavková sezóna?

Plavky? Nedávno jsme fotili letní kolekci, takže mám z první ruky všechny trendy, které trh nabízí. Musím říct, že dvoudílné a jednodílné plavky střídám. Na sport jsou určitě vhodnější jednodílné, na opalování dvoudílné.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články