Z léčebny na Oscary ve velkém stylu: Cara Delevingne jako hollywoodská hvězda v červeném

Oscaři 2023: Cara Delevingne zářila v rudých šatech, které odrážely zlatou éru Hollywoodu
Zdroj: Profimedia
Modelka Cara Delevingne se čtyři měsíce po opuštění protialkoholní léčebny objevila na předávání filmových Oscarů. A vypadala naprosto úchvatně!Stylisté Mariel Haenn a Rob Zangardi ji oblékli do šarlatové róby od Elie Saab, jejíž dominantu tvořila obří mašle na modelčině pravém rameni. Nechyběly jí ale ani dlouhý rozparek či praktické kapsy.Výrazné šperky pocházely od značky Bulgari, o make-up se Caře postaral newyorský vizážista Hung Vanngo, o elegantní nízko posazený drdol pak vlasová stylistka Danielle Priano, která pečuje mimo jiné o herečku Jennifer Lopez nebo zpěvačku Dua Lipu.Pozornost na sebe Cara Delevingne strhla už na únorových cenách SAG, kde se představila v černém overalu s dlouhými rukávy. Modelu z aktuální kolekce Caroliny Herrery nechyběl hluboký výstřih a dramatická sukně. Na nohou měla modelka černé saténové sandály na platformě značky Casadei a jako šperky si zvolila diamanty z dílny De Beers.+ 1 fotka+ 2 fotky

Modelka Cara Delevingne (30) patřila bezesporu mezi nejlépe oblečené hvězdy 95. ročníku slavnostního předávání filmových Oscarů. Ještě před pár měsíci přitom bojovala se svými démony, dokonce kvůli závislosti na alkoholu skončila v léčebně, a zdálo se, že to s ní nedopadne dobře. Díky bohu je ale všechno jinak.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 13. 03. 2023 11:27

Červený model, který Cara Delevingne vynesla na Oscary, skvěle odrážel zlatou éru Hollywoodu. K dokonalosti mu nechybělo prakticky nic - pochlubit se mohl jak nabíraným živůtkem s volánkem na jedno rameno, tak dlouhou bohatou sukní, nekonečným rozparkem a jako zlatý hřeb kapsami. Duo stylistů Rob Zangardi a Mariel Haenn, již modelku oblékají, se tentokrát překonalo.

Rudé platformy a diamantový choker

Červené šaty značky Elie Saab z podzimní kolekce 2021 doplnila hrdinka seriálu Carnival Row červenými sandály na platformě značky Stuart Weitzman a sadou šperků Bulgari čítající diamantový choker, náušnice a náramek. Své blond kadeře nechala Cara zaplést do hladkého drdolu s pěšinkou na straně a zvolila také výrazné třpytivé líčení očí, zatímco rty jen lehce zdůraznila tmavě růžovou rtěnkou.

Cara Delevingne je už čtyři měsíce čistá

Hvězdou červeného koberce nejsledovanější filmové události roku se přitom supermodelka stala jen pár měsíců poté, co nastoupila do léčebny, aby jednou provždy vyřešila svou závislost na alkoholu. Život se Caře podle jejích slov vymkl z rukou v době pandemie covidu. "Místo toho, abych se naučila něco nového nebo něco nového dělala, jsem se jen válela, šťourala ve svých problémech a pila. Opravdu smutné," poukázala modelka v rozhovoru pro chystané dubnové číslo magazínu Vogue.

Za záchrannou brzdu zatáhla až v momentě, kdy se na veřejnost dostaly fotografie, na nichž modelka sedí v autě, vypadá víc než ztrhaně a v puse má cosi, co na pohled působí jako náustek vodní dýmky. "Ty fotky vznikly poté, co jsem se vrátila z festivalu Burning Man. Nespala jsem, nebyla v pohodě," poukázala Delevingne, která už čtyři měsíce nepije. "Bylo to děsivé, protože jsem si myslela, že jsem se skvěle bavila, ve skutečnosti jsem ovšem vypadala zoufale," přiznala modelka.

Cara byla letos za hvězdu nejen na Oscarech

Do nového roku ale, zdá se, vstoupila úplně jiná Cara. Zazářila nejen na Oscarech, ale už na únorových cenách SAG, kam oblékla černý overal s dlouhým rukávem a dramatickou sukní z dílny Caroliny Herrery.

Na tento, ale i hereččin oscarový outfit se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články