Jste stále nemocná? Možná jsou na vině nevhodné bytové doplňky

Správně zvolené bytové doplňky vám dodají pozitivní energii.
Zdroj: unsplash.com
Depresivní okolí vám na náladě nepřidá.Důležité je, abyste se cítila pohodlně.I jeden malý bytový doplněk může způsobit značné neduhy.Při vybavování a výběru doplňků pečlivě rozmýšlejte.+ 2 fotky+ 3 fotky

Podle starého učení feng-šuej mohou i malé, na první dojem nedůležité věci rozhodit vaši náladu. A to nejen chvilkově, pokud vás trápí výkyvy dlouhodobě, na vině mohou být právě špatné dekorace ve vašem pokoji. A to se týká i zdraví.

Redaktor
Redaktor 11. 01. 2019 19:34

Každý jediný kousek ve vašem bytě má svoji energii, kterou působí na své okolí. A nejvíce samozřejmě na vás. To, jak s předmětem budete sympatizovat záleží na mnoha faktorech. Například kde byl vyroben, z jakého materiálu a pro jaké účely. Také kým byl vyroben. Jestliže jste si objednala krásnou designovou lampu, která se sice vyjímala na čistých listech katalogu, ale v místnosti, kam jste ji umístila je jako pěst na oko, s pohodou rozhodně nepočítejte.



Předměty, kterými se obklopujete, byste měla vybírat s rozumem. Zvážit, jestli se do vašeho „krámu“ doopravdy hodí. Rozhodně by to také neměly být věci depresivní, temné, vzbuzující špatnou náladu. Pokud denodenně budete chodit kolem smutné holčičky na obraze, je jasné, že ani vám veselo nebude, byť je obraz sebekrásnější.


Podle feng-šuej navíc předměty s negativní energií mohou být až tak zákeřné, že vám způsobí chronické onemocnění.


Obklopujte se tedy věcmi, u kterých jste si jistá, že vám působí radost. Zařídit si celý příbytek podle feng-šuej je docela obtížné, to ale neznamená, že tomu nemůžete podat pomocnou ruku. Každý malý krůček je krůčkem k (vašemu) dobru.


Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články