Nestíháte? Tímto způsobem uklidíte domácnost na Vánoce do 15 minut

Naučte se uklízet rychle, efektivně a bez zbytečného stresu.
Zdroj: Fmchits.com
1. Vstupní dveře. První věc, kterou vaši hosté uvidí. Deštníky a boty dejte dovnitř a pokud máte nějaký venkovní nábytek, ujistěte se, že nestojí nakřivo a podsedáky (či polštáře) jsou čisté.2. Předsíň. Ukliďte boty, kabáty, deštníky a poštu. Klíče pověste nebo dejte do malé mističky, kterou postavte třeba na botník.3. Šatní skříň. Ujistěte se, že je ve skříni dost místa (a volných věšáků) pro kabáty a další oblečení vašich hostů.4. Ložnice. Pokud máte v šatní skříni dost volného místa, nechte ložnici být (a zavřete dveře). Pokud ne, můžete dát oblečení a tašky vašich hostů právě sem. V tom případě ukliďte noční stolky a ustelte postel (není-li už ustlaná).+ 4 fotky+ 5 fotek

Vánoce jsou mimo jiné obdobím nečekaných i plánovaných návštěv. Proto se může stát, že vás překvapí dávná kamarádka, co je zrovna ve městě a zatouží vidět, jak její přítelkyně žije. Nepropadejte ale panice. Podle profesionální organizátorky a zakladatelky portálu Theclutterdiet.com Lorie Marrero můžete svůj domov na příchod návštěvy nachystat bleskurychle – a to dokonce za necelou čtvrthodinku!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 12. 2016 09:18

Podle Marrero taková situace vyžaduje klidný a promyšlený přístup.

„Začněte uklízet u vchodových dveří a postupujte po té stejné cestě, jakou budou absolvovat vaši hosté,“ konstatovala v rozhovoru pro server Woman's Day.

A rovnou přihodila 8 konkrétních rad pro každou místnost. Pokud se chcete dozvědět víc, otevřete si následující galerii.

Zdroj: Woman's Day

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články