Američanka (27) se stane první ženou, která procestovala všechny země světa

Cassandra de Pecol projela od loňského července 181 zemí!
Zdroj: Boredpanda.com/Instagram.com/expedition_196
To je ona! Představujeme Cassandru De Pecol, první ženu, co nejrychleji na světě zdolá všechny státy planety.Od července 2015 procestovala neskutečných 181 zemí. A před sebou má ještě 15 států a 40 dní cest – touží pokořit rekord v rychlosti procestování všech zemí světa.Konkrétně se zaměřila na svrchované státy. Mimo ně stihla navštívit ještě dalších 11 zemí.Svou cestu nazvala Expedition196...+ 11 fotek+ 12 fotek

Když se někdo zmíní, že procestoval celou Asii, většina z nás zůstane ohromena. Pokud k tomu přidá Evropu, klesne brada už poměrně nízko. A když prohlásí, že procestoval všechny země planety? Uvěříme jen stěží. Zvlášť pokud mu je sedmadvacet.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 28. 11. 2016 16:20

Jenže Cassandra De Pecol z Connecticutu má své cesty zdokumentované, a tak není šance, že by nás tahala za nos.

Od července 2015 procestovala neskutečných 181 zemí! Batoh ale ještě neshodila. Před sebou má 15 států a 40 dní cest, aby pokořila dosavadní rekord zapsaný v Guinessově knize rekordů. Chce se stát nejrychlejším člověkem, který procestoval všechny svrchované státy světa. A aby si svoje vítězství pojistila, „přihodila“ k tomu ještě 11 zemí navíc.

Svou cestu nazvala Expedition196 a světem nekráčí nadarmo. Drží čestnou funkci velvyslankyně míru při International Institute for Peace Through Tourism.

Podívejte se na výřez z fotodeníčku mladé Američanky a nechte se vtáhnout do jejích úžasných zážitků, od plavání mezi medúzami po chování lvíčat.

Zdroj: BoredPanda

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články