Další žraločí panika: Mořští predátoři zabili mladou studentku v turistickém ráji

Lindsay byla na dovolené s rodiči. Vše skončilo katastrofou v podobě žraločího útoku
Zdroj: Instagram
Žralok mako obývá vody v mírném a tropickém pásmu v mořích po celém světě.Běžně se vyskytuje ve Středozemním moři.I když je považován za člověku nebezpečného, bylo zaznamenáno jen devět nevyprovokovaných útoků na člověka.Jeho špičaté zuby jsou viditelné i při zavřené tlamě.+ 6 fotek+ 7 fotek

Jedenadvacetiletá kalifornská studentka byla zabita třemi žraloky, zatímco šnorchlovala v exotickém ráji na Bahamách. Její rodiče sledovali celou tu hrůzu na vlastní oči. Doufejme, že tato tragédie završila sérii útoků žraloků, kterých je teď jako hub po dešti.

Petra Járková
Petra Járková 27. 06. 2019 12:15

Kalifornská studentka Jordan Lindsey (21) si vyrazila se svými rodiči na dovolenou do exotického ráje nazvaného Bahamy. Ve středu však její koupaní skončilo velkým neštěstím. Nedaleko Rose Island v Atlantském oceánu ji napadli rovnou tři žraloci.

Vyrazila si totiž s rodiči na výlet lodí, kde bylo součástí programu potápění nedaleko ostrova Rose Island, kde žijí divoká prasata. Právě když byla ve vodě Jordan, k místu připluli tři žraloci, kteří mladou dívku doslova roztrhali na kusy. Odkousli jí pravou ruku, levou paži, kus nohy a také jednu hýždi.

Vše se odehrálo před zraky zničených rodičů, kteří na dívku volali a mávali, aby ji varovali, ta ale nic neslyšela. Po žraločím útoku byla Jordan převezena do nemocnice v Nassau, kde byla prohlášena za mrtvou. Dívčina zranění nebyla slučitelná se životem.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA FAKTA O ŽRALOKOVI, KTERÝ SE OBJEVIL V CHORVATSKU:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články