Zítra startuje desetidenní sportovně-charitativní happening pod záštitou světové topmodelky Terezy Maxové

Tereza Maxová je známá svou touhou pomáhat
Zdroj: Instagram.com
Spisovatel Michal Viewegh bude mít v průběhu akce svou autogramiáduI Miloš Škorpil se představí se svou knihouTereza Maxová je známá svou touhou pomáhatLuxor a Teribear už třetím rokem pomáhají během+ 1 fotka+ 2 fotky

Do úspěšné akce, kterou už čtvrtým rokem pořádá Nadace Terezy Maxové dětem, se na vrchu Vítkov může až do 15. září chůzí či během zapojit každý.

Petra Járková
Petra Járková 05. 09. 2018 10:10

Dosažený čas, fyzická kondice ani věk nejsou podstatné. Stačí jediné – chuť pomáhat. Právě tahle motivace přivedla ke spolupráci také Luxor, v jehož stánku v Teribear Village na Vítkově budou k mání vybrané knižní tituly. 

Navíc dva z autorů – známý ultramaratonec Miloš Škorpil a jeden z nejúspěšnějších českých spisovatelů Michal Viewegh – čtenářům své knihy podepíší a osobně se vydají na 1,5 km dlouhý okruh zdolávat kilometry pro dobrou věc.

Neúnavný propagátor běhu Miloš Škorpil si hned první den 6. září v 17:00 nenechá ujít symbolické otevření Teribear trati úvodním společným kolečkem s Terezou Maxovou a dalšími hosty.

V 17:30 začne jeho autogramiáda ve stánku Luxoru. Jedinečná příležitost zaběhat si s Michalem Vieweghem se naskytne v sobotu 8. září od 16:30, v 17:30 následuje ve stánku Luxoru autogramiáda, takže Vieweghovi příznivci si mohou kromě zážitku z osobního setkání z Vítkova odnést třeba také bestseller Muž a žena s autogramem.

Podpořit projekt Nadace Terezy Maxové dětem a stát se opět součástí něčeho tak srdečného, jako je Teribear hýbe Prahou aneb Prima den s medvědem, nám přišlo již poněkolikáté jako naprostá samozřejmost. Síť knihkupectví LUXOR podporuje Nadaci Terezy Maxové dětem prodejem výrobků Teribear již nějaký ten rok, ale možnost zapojit se aktivně sportem a cítit atmosféru hromadné pomoci na vlastní kůži doporučujeme každému. Na Vítkově si opět všichni můžeme připomenout, že nic není samozřejmé a zároveň, že vše je možné, když se chce. Těšíme se na každý kilometr, který pomůže,“ vzkazují z knihkupectví Luxor.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články