Darija Pavlovičová o své sestře: Když mám na krajíčku, je první, komu volám o pomoc

Darija Pavlovičová ze StarDance o své sestře: Když mám na krajíčku, je první, komu volám o pomoc
Zdroj: Extra/Pavel Dvořák
Darija Pavlovičová se svou sestrou, která ji ve StarDance velmi podporuje.Sestra Dariji Pavlovičové má vystudovanou taneční konzervatoř.Darija Pavlovičová a Dominik Vodička se zapojili do charitativního tance pro Centrum Paraple.Darija s Dominikem si vyzkoušeli tanec se ženou na invalidním vozíku.+ 19 fotek+ 20 fotek

Herečka Darija Pavlovičová (22) zažívá kvůli pořadu StarDance dny plné emočního vypjetí a také fyzicky náročných tréninků. Jak nám prozradila v rozhovoru, útěchu hledá zpravidla u své sestry, která vystudovala taneční konzervatoř. Mívá Darija spory se svým tanečním partnerem Dominikem Vodičkou (27)? A líbí se mu víc s kudrnatými nebo vyžehlenými vlasy?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 12. 2023 08:00

Herečka Darija Pavlovičová (22) už nám v předchozím rozhovoru prozradila, že coby historicky třetí nejmladší účastnice StarDance má problém zvládat návaly emocí. Největší oporou v těchto těžkých dnech je pro ni sestra, která je neustále na telefonu. "Vždycky, když už mám na krajíčku, nemůžu, nebo je to těžké – třeba jsme s Dominikem neměli úplně nejlepší trénink – tak ségra je většinou první člověk, kterému volám, jestli může přijet na návštěvu, protože potřebuju obejmout a dát si skleničku vína," přiznává Darija, jejíž taneční tréninky s Dominikem zkrátka nejsou vždy tak idylické, jak to vypadá v televizi. "Občas je to vypjaté," přiznává dvojice bez okolků.

Darija Pavlovičová zažívá nápor emocí

Darijo, Dominiku, jak jste prožívali charitativní kolo s Centrem Paraple?
Dominik: Od první chvíle to bylo těžké, protože najednou za námi přijdou lidé, kteří jsou úžasní, veselí a postupně nám sdělují ty své životní příběhy a co se jim stalo. Jak to měli ze začátku náročné a co jim Paraple přineslo. Takže první a druhý trénink prořvete. Potom přijdete domů, přemýšlíte o tom a řvete znova. Potom to celé graduje, přijde medailonek a vy to znovu prořvete, protože si vzpomenete, co všechno jste spolu během tréninků prožili. Je hrozně náročné se po tom všem ještě soustředit na svoji práci. Když jsme šli tancovat, byli jsme po tom medailonku natolik rozhození, že jsme měli úplně zamlžené oči z toho, jak jsme plakali.

Motivovalo vás to do dalších kol?
Darija: Určitě. Dalo nám to hrozně velký náboj do dalších kol. Ten týden byl náročný a teď cítíme velké uvolnění, až příjemné nalezení.
Dominik: Oni nás doslova nabili. Oni si ten přímý přenos skvěle užili a byl to pro ně splněný sen. Na naší Alici bylo vidět, jak roste a jak kvete jen díky tomu, že může tancovat a že může být s námi. Prý to samé cítila z nás, navzájem jsme si dobili baterky. Vzniklo hezké perpetuum mobile, kdy nás to posunulo a doufám, že také Alici v tom, že zažila něco výjimečného, na co bude vzpomínat.

Útěchu hledám u sestry, říká Darija

Darijo, jak celou soutěž prožívá vaše sestra, která je baletkou?
Darija: Chodila na taneční konzervatoř. Prožívá to se mnou hodně, ona je pro mě hrozně velká podpora. Vždycky, když už mám na krajíčku, nemůžu, nebo je to těžké – třeba jsme s Dominikem neměli úplně nejlepší trénink – tak ségra je většinou první člověk, kterému volám, jestli může přijet na návštěvu, protože potřebuju obejmout a dát si skleničku vína.

Neříkejte, že se s Dominikem hádáte?
Darija: To úplně ne, ale občas je to vypjaté.

Doporučené video: Darija Pavlovičová přiznává: Bez terapie bych konzervatoř nevystudovala

Domů bych si vzala kostým na sambu

Který kostým byl za vás zatím top?
Darija: Já si hrozně neumím vybrat, všechny byly super. Každý z nich podpořil tanec správným způsobem a ve všem jsem se cítila úžasně. Neumím si vybrat jedny šaty, protože jsou všechny strašně úžasné.

Je tam něco, co vás natolik bavilo, že byste to chtěla do své skříně?
Darija: Říkala jsem si u samby, že se mi kostým hodně líbil, protože byl neobvyklý. Byly to kalhoty a k tomu korzet. Ten bych si možná i vzala domů.

Vyžehlených vlasů už bylo dost, chci zpátky kudrny

Jak zhodnotili váš vyžehlený účes vaši nejbližší a kamarádi?
Darija: Říkali, že mě nečekali s rovnými vlasy, ale že je to vlastně hezké. Nicméně já se raději vracím ke svým kudrnatým vlasům a myslím si, že těch rovných už bylo dost.

Dominiku, jak se vám Darija víc líbí? Kudrnatá nebo vyžehlená?
Darija: Pokaždé je to jiné. V každém kole vypadáme jinak a o tom ta show je, aby divák měl možnost vidět nás v několika rolích.

Související články

Další články