Dojemné vzpomínky Štefana Margity na Hanku Zagorovou: Stále mě provází její nejoblíbenější parfém

Dojemné vzpomínky Štefana Margity na Hanku Zagorovou: Stále mě provází její nejoblíbenější parfém
Zdroj: Herminapress
Štefan Margita se svou milovanou partnerkou Hankou Zagorovou.Nové album teď Štefanu Margitovi pokřtila zpěvačka Lucie Bílá.Lucie Bílá prý na Margitovi miluje, že si mohou zavolat klidně i o půlnoci - tak dobří jsou přátelé.Hanka Zagorová odešla ve svých 75 letech, krátce před svými narozeninami.+ 6 fotek+ 7 fotek

Koncem srpna uplynul rok od úmrtí zpěvačky Hanky Zagorové (†75). Její partner, zpěvák Štefan Margita (67) teď vyráží na koncertní turné a magazínu Lifee.cz prozradil, co nesmí chybět v jeho zákulisí nebo jakým způsobem si Hanku neustále připomíná. Co Hanku natolik vytáčelo v Česku, že oblečení raději nakupovala v cizině?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 07. 11. 2023 08:00

Zpěvák Štefan Margita (67) zve své fanoušky na velké turné Rež, rež, rež, které proběhne příští rok. Zazní pochopitelně písně z jeho alba, ale také muzikálové árie, šansony a bude se vzpomínat na jeho zesnulou partnerku, zpěvačku Hanku Zagorovou (†75).

Štefan Margita bude ronit slzy pro Hanku

"Určitě také nějakou tu slzu uroním," vyslovil se zpěvák. Co tedy dokáže Štefana během koncertu nejvíce rozněžnit? "Pláču, když zpívám některé šansony, které moje Hanka ráda poslouchala. Člověk si na ni v té chvíli pokaždé vzpomene. A největší radost pro mě je, že kdykoliv spustím Išel Macek do Malacek, tak lidé bez toho, aniž bych je vyzval, začnou zpívat se mnou. To je krásný pocit," pochvaluje si operní zpěvák.

Hanka Zagorová nesnášela nákupy v Česku

Štefan Margita pochopitelně během koncertního turné předvede své nejhezčí obleky, které pečlivě sám vybírá – a jak nám prozradil, nikdy neměl žádného stylistu. Tedy, pokud bychom nepočítali Hanku. "Vždy jsme si s Hankou nakupovali věci v cizině. Ona totiž velice neměla ráda, když si něco koupila v Česku a vzápětí to někdo měl také na sobě," prozradil Margita zajímavost na svoji zesnulou partnerku. Hanka byla zkrátka skutečná dáma, která ví, že ve společnosti by se nehodilo, aby jiná žena nosila stejné šaty jako ona. "Proto si oblečení nakupovala opravdu venku, hlavně v Americe nebo v Německu. A já také," dodává Štefan.

Žádné výstřednosti neoblékám, říká elegán Margita

Ten si během svých koncertů potrpí na elegantní pánské obleky, přičemž nejraději kombinuje černé sako s bílou nebo s černou košilí. "Žádná výstřednost. Tohle je vždy nejvíce elegantní. Měl jsem na sobě už také černo-bílý smoking, ale obecně si žádné křiklavé věci nevybírám," popisuje nám Štefan Margita svoji garderobu.

V zákulisí musím mít pivo, přes to nejede vlak

A třebaže většina zpěváků nemá žádné speciální požadavky, co se týká zákulisí, zrovna Štefan Margita je výjimkou. Kromě balené vody, chlebíčků a ovoce totiž zásadně vyžaduje ještě jednu pochutinu. "V zákulisí potřebuji mít pivo. A přes to nejede vlak! Není to ovšem kvůli doplnění energie," překvapuje zpěvák. "Pivo totiž odhleňuje a je velmi příjemně se před vystoupením napít," vysvětluje nám Štefan Margita.

Parfém jsem dostal od Hanky, dáte za něj 2 299 Kč

Mimo pivo je pro něj důležitá ještě jedna věc, a tou je částečně také vzpomínka na Hanku Zagorovou. "Přesně tak. Je to vůně, parfém, který jsem dostal od Hanky. Jmenuje se Angel Men od značky Thierry Mugler," odhaluje zpěvák. Podle parfumérií si jeho parfém můžete pořídit za 2 299 Kč za 100 ml. "Hanka používala jeho dámskou verzi, já pánskou. Koupila mi jej a já ho dodnes používám. Čichnu si a jdu na scénu," popisuje Margita svůj zajetý rituál před výstupem.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články