Dokonalá dcera: Jennifer Pan předstírala studium, práci i lásku ke svým rodičům. Poslala na ně nájemné vrahy

Dokonalá dcera: Jennifer Pan předstírala studium, práci i lásku ke svým rodičům. Poslala na ně nájemné vrahy
Zdroj: Unsplash

Jennifer Pan měla doma všeho dostatek. Její rodiče si přáli, aby byla v životě úspěšná. A tak tvrdě pracovali, aby se měla lépe než oni. Zakázali jí jenom večírky. Věřili tomu, že jí to prospěje. Jenže Jennifer se jim rozhodla "odvděčit" brutálním způsobem.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 22. 02. 2023 11:00

Jennifer Pan nikdy nedodělala střední školu, na vysokou tak mohla rovnou zapomenout. Více než deset let padělala různé dokumenty a vysvědčení. Dokonce měla tajného přítele Daniela Wonga. A právě s ním vymyslela plán, jak se rodičů zbaví jednou provždy.

Dvojí život mladé dívky

Jennifer Pan se narodila 17. června 1986 v kanadském Ontariu. Její rodiče Bich a Huei byli vietnamští uprchlíci, kteří v Kanadě tvrdě pracovali, aby své dceři zajistili lepší život. Díky tomu si mohli koupit velký dům, auto a nashromáždit úspory ve výši 200 000 dolarů. Ke stejnému způsobu života vedli i svou dceru Jennifer. Ta si však v osmé třídě na základní škole přetrhla vaz v koleni a tehdy se vše změnilo. Sen o tom, že bude profesionální krasobruslařkou, se jí rozplynul jako pára nad hrncem.

Osobní neúspěch se rozhodla řešit sebepoškozováním. Na střední škole se dala dohromady s Danielem Wongem, který však byl vyloučen kvůli držení marihuany. Od té doby se dívce začal zhoršovat prospěch. To jí zavřelo dveře ke studiu na univerzitě v Torontu. Rodičům ale tvrdila, že tam studuje a dostala stipendium ve výši 3000 dolarů. Když se blížily promoce, sdělila jim, že si na ceremoniál může pozvat jen jednoho člověka. A prý to slíbila kamarádce.

Nájemní vrazi

Její rodiče nebyli hloupí. Falešný diplom je možná přesvědčil o tom, že je vše v pořádku. Ale když Jennifer začala tvrdit, že pracuje jako dobrovolnice v nemocnici v Ontariu, divili se, že nemá uniformu a průkaz se jménem. Jak se říká, lež má krátké nohy. Jakmile se dozvěděli, že tomu tak není, zabavili jí telefon, počítač a zakázali stýkat se s Wongem.

Jennifer následující dva roky sekala latinu, pak své rodiče přesvědčila o tom, že "pracuje". Když se mohla znovu spojit se svým přítelem, požádala ho, zda by nedokázal sehnat nájemné vrahy. Ten jí skutečně vyhověl. Na počátku listopadu 2010 do domu rodiny Panových vstoupil Lenford Crawford a jeho dva kumpáni. Měli jediný cíl - zlikvidovat rodiče. Aby to vypadalo jako loupež, nechala se Jennifer svázat. Rodiče byli odvlečeni do sklepa, kde je násilníci zastřelili.

Ač se to zdálo nemožné, dívčin otec otec přežil střelbu do obličeje i ramena. Byl v kómatu, ale naživu. Jennifer zatím zavolala na tísňovou linku. Policistům bylo hned divné, jak mohla volat, když byla údajně svázaná. Po desetihodinovém výslechu ale vyšla pravda najevo. Všichni aktéři spiknutí byli odsouzeni k doživotním trestům...

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Jennifer Pan

Allthatsinteresting.com: Jennifer Pan Seemed Like The Perfect Daughter - Until She Hired Hitmen To Kill Her Parents

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články