Lež má krátké nohy: V čem nejčastěji svého partnera obelháváme?

Lhát se nemá, ale někdy to jinak nejde.
Zdroj: Profimedia
Partner nemusí vědět o všech vašich milostných zážitcích.Lhát se nemá, ale někdy to jinak nejde.Většina hádek je o penězích. Proto o nich nic netajte.Holčičí mejdany by měly zůstat tajemstvím.+ 1 fotka+ 2 fotky

Všichni lžeme a kdo říká, že nelže, tak lže taky. Samozřejmě že není vhodné vymýšlet si v důležitých věcech, ale pokud se jedná o nevinnou báchorku, která neublíží, ale potěší nebo pomůže, nemusí to být vždy na škodu. Je ale nutné stanovit hranici, kdy už je to přes čáru.

Petra Járková
Petra Járková 23. 11. 2018 10:03

Pojďte se s námi podívat na to, kdy není vhodné říkat celou pravdu, protože by ji dotyčný nemusel úplně rozdýchat, ale i na případy, kdy byste lhát určitě neměli. Později by vás to mohlo mrzet.

Nemusíte říkat pravdu!

Počet milenců

Všichni máme nějakou sexuální minulost, není ale nutné, aby váš partner věděl každý její detail. Takže se trapnou rychlovkou na diskotéce, když vám bylo dvacet, alespoň chlubit rozhodně nemusíte. Samozřejmě mu něco o svých bývalých vztazích řekněte, ale množství a důležitost informací je jen a jen na vás.

Módní styl 

Pokud se vám nelíbí jeho oblečení a to seprané triko už na něm nemůžete ani vidět? To si nechte pro sebe. Spíš ho nenápadně vytáhněte na nákupy nebo mu pořiďte něco sama. Častem si ho obléknete k obrazu svému a bez boje a hádek, nebojte.

Vaše kamarádky

Určitě nemusí vědět, že si o něm vaše kamarádky myslí, že má trapný humor nebo nevkusnou čepici. Jsou věci, které si říkáte mezi sebou, když drbete své polovičky, ale u toho by to mělo i zůstat. To samé platí i o holčičích mejdanech a výletech. Váš drahý nemusí nutně vědět, že jste zvracela na lázeňské kolonádě, protože vám těch osm panáků úplně nesedlo, nebo že jste s kamarádkami tančily s místním klubem fotbalistů do šesti ráno na místní diskotéce.

Zvolte vhodné načasování

Vše má svůj čas a místo. Pokud vidíte, že je partner ve stresu, nezatěžujte ho malichernostmi a raději si nepříjemnou skutečnost nechte pro sebe. Položte si otázku, zda je nutné mu to říkat? A pokud ne, nechte to na jindy, až bude mít lepší náladu. V případě nutnosti mu problém sdělte šetrně.

Rozhodně nelžete!

Zdravotní stav

Sice je jen na vás, co o bývalých partnerech svému klukovi řeknete, ale pokud se jedná o sexuálně přenosné nemoci či problémy, měl by vědět úplně všechno. V těchto případech by se vždy vše mělo říkat na rovinu. Uvidíte, že partner pravdu ocení víc, než kdyby mu pak něco bylo.

Finanční záležitosti

Nelžete si o penězích, to nikdy nepřináší nic dobrého. Pokud máte z dřívějška nějaké resty, exekuce, půjčky nebo dluhy, řekněte to. Ve dvou se to lépe táhne a partner by vám mohl z tíživé sitauce lépe pomoci. Není se za co stydět, někdy se může dostat do průšvihu každý z nás. Peníze navíc bývají nejčastějím konfliktem ve většině párů. Většinou má jeden z partnerů pocit, že ho ten druhý finančně využívá a platí méně. Pokud hospodaříte z jednoho účtu, rozhodně by měl vědět, když z něj platíte nějaké své záležitosti.

Věci ohledně dětí

Pokud máte děti, jistě jste sami zažili, že za vámi chodí a říkají: "Neříkej to tatínkovi/mamince!" Většinou se jedná o špatnou známku ve škole, průšvih nebo třeba první lásku. Ať je to, co je to, měli by to vědět oba rodiče. Je samozřejmě ale nutné, aby oba následně byli k dítěti empatičtí a danou věc s ním v klidu rozebrali. Děti by si totiž měly uvědomovat, že fungujete jako jednotka.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články