Dcera Teda Bundyho: Co se stalo s Rose, která byla počata v cele smrti?

Dcera Teda Bundyho: Co se stalo s Rose, která byla počata v cele smrti?
Zdroj: Wikimedia Commons/State Archives of Florida, Florida Memory, Public domain

Kdo by neznal šíleného vraha Teda Bundyho, který v sedmdesátých letech 20. století zabil nejméně třicet žen. Dokážete si představit, že by se takový člověk mohl stát otcem? I když je to velmi bizarní, skutečně k tomu došlo. Jaký byl osud malé Rose?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 12. 09. 2021 13:00

Bundyho žena Carole Ann Boone byla skutečně oddanou manželkou. Na pravidelných návštěvách mu do vězení nosila peníze a drogy. Neváhala ani svědčit v jeho prospěch, přestože všechny důkazy hovořily zcela jasně. Početí dítěte bylo jakýmsi vyvrcholením jejich vztahu.

Manželka Teda Bundyho

Ted Bundy, jakožto student práva, věděl, co si může dovolit. Žádný kněz jej ve vězení oddat nechtěl, a tak se začal probírat regulemi a nařízeními, až zjistil, že pokud se za manžele prohlásí před soudem, bude jejich sňatek závazný. První krok měli oba dva úspěšně za sebou. Jak ale mohli mít spolu sexuální styk, když měl Bundy zakázány manželské návštěvy?

Existuje spousta divokých teorií. Jedna z nich praví, že svůj genetický materiál nechal v kondomu, který následně poslal manželce. Pravděpodobnější ale je, že jednoduše podplatili strážné. Ti je pak nechali užít si v nějakém zapadlém koutě věznice. Pro média to bylo velké sousto. Odsouzený sériový vrah se stihl za mřížemi oženit a teď jeho žena čeká dítě...

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílel uživatel @serialpsychos

Lov na Teda Bundyho

Rose Bundy se narodila 24. října 1982. Bylo to jen pár let poté, co byl její otec odsouzen k trestu smrti. Ten se díky tomu stal miláčkem davů i odsuzovaným vyvrhelem. Jedna skupina žen ho zbožňovala, druhá jej zatracovala.

Jeho fanouškovská základna byla impozantní. Existoval předpoklad, že útočil na ženy s hnědými, rozpuštěnými vlasy a kruhovými náušnicemi. A tak se zástupy mladých žen u soudu obarvily na správný odstín hnědé, rozpustily si vlasy a zvolily správný typ náušnic. Prakticky se mu předhazovaly. Klapalo mu to i v manželství. Společné fotky s Rose a její matkou se nijak nelišily od ostatních rodinných fotografií. Jen na nich bylo jako pozadí vězeňské prostředí.

Konec idylky

Tři roky před Bundyho popravou se začalo idylické manželství hroutit. Carole se s ním rozvedla a nadobro opustila Floridu. Dceru si vzala samozřejmě s sebou. Bundy ji už nikdy neviděl. Jak se Rose daří v současnosti? To zůstává utajeno. Neví se, kam chodila do školy, s kým se přátelila, nebo čím se začala živit v dospělosti.

S největší pravděpodobností se nechala přejmenovat. Nežilo by se jí zrovna lehce, kdyby okolí vědělo, kdo byl jejím otcem. Život pod novou identitou mohla zařídit i samotná Carol. Někteří svědci vypověděli, že se přestěhovala do Oklahomy pod jménem Abigail Griffin. Nejde však o potvrzenou informaci. Jediný, kdo měl alespoň nějaké povědomí o Rose, byla spisovatelka Ann Rule, autorka knihy The Stranger Beside Me. Slyšela jsem, že z Bundyho dcery vyrostla inteligentní mladá dáma, nevím však, kde nyní žije. A ani to nechci vědět. Se svou matkou si toho v životě prošla už hodně,” uzavřela téma Ann Rule.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Ted Bundy

Allthatsinteresting.com: Rose Bundy: The True Story Of Ted Bundy’s Daughter Conceived On Death Row

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články