Svatba jako z hororu: Anglická zpěvačka Brocarde se prý provdala za ducha vojáka. Ten ji pak vyměnil za Marilyn Monroe

Svatba jako z hororu: Anglická zpěvačka Brocarde se prý provdala za ducha vojáka. Ten ji pak vyměnil za Marilyn Monroe
Zdroj: Unsplash

Dokud nás smrt nerozdělí nabývá u britské zpěvačky Brocarde zcela nového významu. Ta si prý o Halloweenu 2022 "vzala" za ducha viktoriánského vojáka. Moc jim to ale neklapalo, takže se konal rozvod. Ne však u soudu, nýbrž za přítomnosti exorcisty. A to není zdaleka vše...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 03. 08. 2023 16:00

Brocarde se měla se svým "budoucím manželem" setkat jedné bouřlivé noci, kdy do jejích oken bičoval prudký déšť. Prý k ní vtrhl bez pozvání. Sama Brocarde nemohla té noci zamhouřit oko, pořád se jí hlavou honila hádka s přítelem. Najednou ucítila v srdci intenzivní pálení, které se jí poté začalo rozšiřovat do celého těla.

"Miluji tě"

Brocarde samozřejmě tento neobvyklý pocit rozrušil, a tak začala rukou šmátrat po vypínači lampičky, kterou měla na nočním stolku. Když rozsvítila, v pokoji nikdo nebyl. Zato jí začal někdo dýchat na krk a šeptat: "Miluji tě". Nato měl přízrak místnost opustit. Žena se poté celá roztřásla a z očí se jí začaly řinout slzy. Po tomto podivném rande se měl začít "ďábelsky pohledný" Edwardo zpěvačce postupně odhalovat.

Měl na sobě uniformu. Ve tváři byl velmi pohledný, svůdnost mu dodávaly ještě nepoddajné vlasy po ramena. Ač se mluvou nezapřel, že je voják, dokázal také lichotit. Poslední den v říjnu minulého roku se tak vzali. Celý obřad byl samozřejmě poté dostupný na zpěvaččině Instagramu. Krátce po svatbě se ale Edwardo měl začít chovat poněkud majetnicky. To se střídalo zase s obdobím, kdy mu byla Brocarde "uplně volná". Zjistil totiž, že ve dvacátých letech žila Marilyn Monroe, do níž se zbláznil. Rozhodně by jim to, jako dvěma duchům, klapalo mnohem lépe.

Začal ji podvádět

Dle Brocarde měl voják začít mizet i na celé dny, a když se vrátil, voněl po Chanelu číslo pět - oblíbeném parfému Marilyn Monroe. Navíc se dostavil na jejich líbánky značně opilý. Prý také rád vymetával minibary v hotelových pokojích a jelikož se ještě nenašla banka, která by zřídila účet duchovi, a firma, která by zaměstnala přízrak, musela vše platit Brocarde, a to bylo jistě k vzteku.

Rozvod nepřipadal v úvahu. Fyzické odpoutání také ne, neboť po snaze je rozdělit začal duch Brocarde, ze msty, pronásledovat nesnesitelným dětským křikem. A tak se vrátila do kaple, kde se vzali, kde ho z jejího těla "vypudil" exorcista. Trvalo to sice několik hodin, ale prý se to podařilo. Ihned poté cítila, že jí ze zad spadl ohromný balvan. Nakonec vše zúročila v songu s názvem Just Another Anthem.

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk: Woman who 'married' a Victorian ghost announces divorce

Allthatsinteresting.com: English Singer Divorces The Ghost Of A Victorian Soldier She 'Married' A Year Ago Who She Alleges Had An Affair With Marilyn Monroe

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články