Záhada zlodějky identit: Pod jménem mrtvé dvouleté holčičky vystudovala, vdala se a stala matkou

Záhada zlodějky identit: Pod jménem mrtvé dvouleté holčičky vystudovala, vdala se a stala matkou
Zdroj: Unsplash

Lori Erica Ruff byla velkou záhadou. Vyšetřovatelé zjistili její pravou identitu až po dlouhých šesti letech. Důvod Lořiny sebevraždy ale zůstal zahalen tajemstvím. Za koho se vlastně zlodějka identit vydávala? A co ji k tomu vedlo?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 12. 05. 2022 11:00

Lori Erica Kennedy se narodila 16. října 1968. Díky dlouhému vyšetřování se zjistilo, že z domu odešla v sedmnácti, nerozuměla si totiž s matkou ani nevlastním otcem. Měli ji týrat psychicky i fyzicky. Během následujících dvou let si změnila jméno na Becky Sue Turner. Později přijala příjmení po svém manželovi - Ruff.

Krádež identity dvouleté holčičky

Náctiletá Lori se chtěla od svých rodičů totálně odstřihnout. V roce 1988 záhadným způsobem získala rodný list dvouleté Becky Sue Turner, která zemřela o sedmnáct let dříve při požáru domu. Díky tomu mohla odjet do Idaha, kde pak zažádala o občanský průkaz.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Daily Wicked (@thedailywicked)

V “novém” životě se jí dařilo. Získala řidičský průkaz i doklad o středoškolském vzdělání. V roce 1997 promovala na Texaské univerzitě v Arlingtonu. V té době už se zase jmenovala jinak - Lori Erica Kennedy. A právě v Texasu potkala svého budoucího manžela Blakea Ruffa. Pocházel z velmi bohaté a věřící rodiny. Byla to láska na první pohled, alespoň z Blakeovy strany. Nejvíce ho na ní fascinovala aura “tajemna”. Pravda, moc mu toho o sobě neřekla. Jen že pochází z Arizony, oba rodiče jsou mrtví a v dětství to neměla lehké.

Utajená svatba

Blakeovým rodičům se Lori nezdála od samého počátku. Jednoho dne se ji rozhodli pozvat na oběd, kde se jí jeho matka Nancy snažila klást různé otázky. Stále opakovala, že již nemá žádnou rodinu, na střední školu nechodila, zamířila prý rovnou na vysokou. Servírovala jim jednu vyhýbavou odpověď za druhou. Blake ale byl jako slepý a hluchý, jen na svou vyvolenou zamilovaně zíral.

V roce 2004 požádal Lori o ruku. Nechtěla žádný okázalý obřad, jen oddávajícího. A hlavně žádné svatební oznámení. Po svatbě se mladý pár přestěhoval do města Leonard. O dítě se snažili mnohokrát, ale neúspěšně. Zadařilo se až o čtyři roky později díky umělému oplodnění. Rapidně to však ovlivnilo její chování. Na holčičku nesměl nikdo sahat, dokonce ji ani nechtěla nikomu ukazovat. Blakeovi časem došla trpělivost a přestěhoval se k rodičům. A požádal také o rozvod.

Tragický konec zlodějky identity

Odloučení nesla Lori velmi špatně. Výrazně zhubla. Začala také Blakeovým rodičům posílat obtěžující emaily. Dle výpovědí sousedů se nakonec pomátla natolik, že dokázala celé hodiny chodit v domě po schodech nahoru a dolů. Na Štědrý den roku 2010 ji policisté našli mrtvou v jejím autě. Vedle ní byly dva dopisy. Jeden určený manželovi a druhý dceři, která si ho měla přečíst až v osmnácti.

Po pohřbu se Blakeovi rodiče vydali na průzkum do Lořina domu. Chtěli najít důkazy o tom, kým skutečně byla. Mezi hromadou špinavých věcí objevili tajemnou schránku, kterou se jim podařilo otevřít šroubovákem. Uvnitř našli doklady o tom, že se vydávala za někoho zcela jiného. Úřadům se sice po dlouhých šesti letech povedlo zjistit její skutečnou identitu. Důvod Lořiny sebevraždy ale nebyl nikdy objasněn.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Lori Erica Ruff

Kronikidziejow.pl: Lori Erica Ruff – amerykańska złodziejka tożsamości, która podszyła się pod dwuletnie dziecko

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články