Co nás čeká v srpnu 2023, měsíci kovové opice? Důležitý bude nácvik rutiny, ale i život s hlavou v oblacích a barvy duhy

Čínský horoskop 2023: Co nás čeká v srpnu, měsíci kovové opice? Důležitý bude nácvik rutiny, ale i život s hlavou v oblacích a barvy duhy
Zdroj: Freepik

Je tu srpen 2023, podle čínského horoskopu měsíc kovové opice. Co nás v druhé polovině prázdnin čeká? Věnovat bychom se v souladu s feng shui měli hlavně drilu, který nám usnadní běžnou denní rutinu, zapomínat bychom ale neměli ani na zážitky a žít trochu s hlavou v oblacích. Důležitou roli v domácnosti pak budou hrát barvy duhy.

Liběna Kubalíková
Liběna Kubalíková 01. 08. 2023 10:50

Srpen je měsícem drilu ve smyslu nácviku nové rutiny, která vám usnadní každodennost a vaše dovednosti dovede k úplné dokonalosti. Díky tréninku, nevzdávání se a zkoušení věcí novými cestami vypilujete svůj um. Srpen je ideální čas, jak si zavést do života rutinu, jak posunout věci na vyšší úroveň a přenastavit vše nefunkční. A to s radostí a lehkostí.

Duše a zdraví

Zkuste změnit úhel pohledu na věc. To neznamená, aby se z vás stali “sluníčkáři” a vše jste viděli jen růžově, ale pohled se vám vyjasní po pořádné dávce vyplavených endorfinů. Využijte proto srpnové dny k uvolnění, zábavě a radosti. A když občas nevíte, jak se rozhodnout, hoďte si prostě korunou a nechte to na panně a orlovi. Jednoduše nechte to náhodě.

Přijměte výzvu v korunách stromů. Podívejte se na život z výšky. Vyzkoušejte adrenalinovou “opičí dráhu”. Zavěste se do sedáku na lano a nechte nohy viset pět metrů nad zemí. Mějte nejen hlavu v oblacích, ale tentokrát i nohy. Nohama na zemi jste po zbytek roku.

Práce a finance

Je cesta k vašemu pracovnímu stolu plná překážek? Nebo projdete hladce bez zádrhelu, jako když protéká meandrující řeka? Pokud si cestu ke svému místu můžete sami upravit, zkrášlete si ji k obrazu svému. Není-li to ve vaší moci, berte to jako výzvu a nenechte si zkazit náladu hned po příchodu do práce.

Srpen je ideální doba podívat se na své spoření a pojistné smlouvy. Šetříte si finance pro osobní rozvoj, vzdělání a zábavu? Pokud nikoli, založte si obálku na zážitky, které vás udělají šťastnými.

Zorganizujte si dokumenty v šanonech a nebojte se barev. Kupte si takové šanony, které vás přimějí pravidelně zakládat účtenky a úřední dokumenty, a v předsíni se tak neválely žádné neotevřené obálky.

Partnerské vztahy a domov

Klíčem k udržení uklizeného domova je nastavit si systém a především jej dostat pod kůži. Abyste se nevyčerpali přemýšlením co, jak a kam uložit nebo věčným hledáním, inspirujte se odborníky na organizaci. Ikonou pro úklid a organizaci domácnosti je například pověstná japonská spisovatelka a minimalistka Marie Kondo.

Pořiďte si šatní organizéry nebo si vyrobte vlastní a vneste řád do šuplíků. Mnohem lépe se tak zorientujete v oblečení, které rádi nosíte. Můžete si ho zkusit roztřídit podle barev, a vytvořit si tak “duhu” ve skříni. Duha na obloze donutí snad každého se na chvíli zastavit, kochat se a užít si pocit štěstí i radosti.

Přeneste si magickou krásu duhy i na jídelní stůl. Připravte si s partnerem a dětmi pestrou snídani s barevnými komponenty. Uvidíte, že je to zábava nejen při přípravě, ale i při konzumaci. Duhový stůl vám přinese štěstí do domu.

Vytvořte si domácí štěstí a vsaďte na rutinu!

Pohled na srpen 2023 připravila skrze intuitivní vnímání a feng shui životní a bytová poradkyně Liběna Kubalíková, která je autorkou blogu Být v pohodě.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články