Erotický horoskop na víkend: Koho čeká žhavý flirt a kdo si vyžádá dlouhou masáž?

Erotický horoskop na víkend: Koho čeká žhavý flirt a kdo si vyžádá dlouhou masáž?
Zdroj: Shutterstock

I víkend se ponese v energii změn, která je momentálně dominantní. To dává jednotlivým znamením zvěrokruhu příležitost zkusit něco, na co by jindy marně hledali odvahu. Čeká erotické dobrodružství právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 03. 2022 06:00

Nepřekvapí vás, že se hvězdy stále drží v energii změn, což vám dává příležitost k odvážným krokům, které byste jindy neudělali. Čehokoliv chcete momentálně dosáhnout, ať už se to týká milostných vztahů nebo něčeho jiného, je Vesmír připraven vám to dopřát. Nepromeškejte tuto příležitost! A podívejte se, jak je to s těmi vášněmi tento víkend... Koho čeká něco, co doteď nezažil?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci, ukažte, co se ve vás skrývá! Šarm, který z vás čiší, se zkrátka nedá přehlédnout. Nezadaní mají o víkendu šanci na nějaký ten žhavý flirt, který by mohl skončit až nad ránem. Ačkoliv to teď neradi uslyšíte, mohla by z toho být láska jako trám. Ona vždycky přichází, když ji nejméně čekáte, že? Zadaní by mohli zabrousit do tajů nových praktik, ke kterým dlouho sbírali odvahu. Tentokrát to bude vážně stát za to!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nebojte se nových příležitostí! Tento víkend vás bude lákat zejména netradiční sex. Mazlení a dlouhá předehra nebudou nic pro vás, budete chtít rozdmýchat vášeň tady a teď, žádné otálení. Dlouhou masáž ale určitě neodmítnete, naopak si ji pravděpodobně od partnera sami vyžádáte. A to i ti, kteří fanoušky těchto praktik obvykle nejsou. Měli byste počítat s tím, že projevíte svou divokou stránku a ukážete, jak dobře umíte druhého svést. Protějšek se má na co těšit.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Toužit budete především po romantice a něčem novém, neokoukaném. Jednorázovky vás lákat nebudou, naopak hledáte něco trvalejšího. Pokud tento víkend neodmítnete pozvání do větší společnosti, máte šanci, že potkáte svého vyvoleného! Na co ještě čekáte? Odvahu, Váhy! Ta vám poslední dobou chybí a to je jediný důvod, který vám brání v rozletu...

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články