Maximum meteorického roje Geminidy: Přináší pokoru i laskavost k sobě samým

Maximum meteorického roje Geminidy: Přináší pokoru i laskavost k sobě samým
Zdroj: Pixabay.com

Mezi 13. a 14. prosincem budeme svědky pravidelného meteorického roje Geminidy, který s sebou přinese mnoho dobrého. Vzhledem k přicházejícímu úplňku bude nejlépe viditelný v úterý nad ránem. Podívejte se, co vás čeká!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 12. 2021 07:00

Letošní Geminidy bohužel trochu zastíní přicházející úplněk, který nastane 19. prosince. Svit Měsíce bude roj rušit, takže nejlépe viditelný bude v úterý brzy ráno. Nenechte si ho ujít. Jde o úkaz, jehož aktivita velmi brzy klesá.

Nebuďte na sebe při rekapitulaci přísní

Zajímavé na Geminidách je to, že jako jeden z mála rojů nemají za mateřské těleso kometu, nýbrž asteorid Phaeton. Vědci dodnes nevědí, odkud se roj vzal a jak vzniká. Co s sebou přináší za energii?

Konec roku přímo nahrává tomu, abyste začali rekapitulovat, co se vám v životě povedlo. Nemusíte být na sebe přísní, každý člověk má právo na chyby. Chcete být vždy perfektní a trestáte se za to, když to nevyjde? Geminidy s sebou přinášejí velkou pokoru a laskavost vůči sobě samému, kterou všichni tolik potřebujeme.

Nečekejte, že se změna dostaví sama

Otázkou je, nakolik jste otevření jiné cestě a co vás bude stát krok do neznáma. Možná právě teď cítíte, že vydat se úplně jiným směrem je tím impulzem, který tolik potřebujete. Není čas ztrácet čas.

Věřte v lepší zítřky a nedejte Vesmíru prostor, aby vám do života přinesl negativní věci. Stačí jen věřit a jít si za tím. Nečekejte, až se vám život obrátí vzhůru nohama. To vy jste tou změnou, kterou chcete vidět ve světě.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články