Meteorický roj Geminidy probudí Vesmír v každém z nás. Do konce roku máte jedinečnou šanci na změnu

Meteorický roj Geminidy probudí Vesmír v každém z nás. Do konce roku máte jedinečnou šanci na změnu
Zdroj: Unsplash

Meteorický roj Geminidy patří v rámci celého roku mezi nejaktivnější. Přináší s sebou energii Blíženců, kteří touží po pevném zázemí, na druhé straně neustanou, dokud jejich život nezalije úspěch. Co čeká právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 12. 2022 06:00

Geminidy jsou nejaktivnější roj celého roku a příznačně přicházejí až na jeho konci. Radiant Geminid se nachází na východ od dvou nejjasnějších hvězd souhvězdí Blíženců, i proto energie, která s rojem přichází, se nese v duchu právě tohoto znamení. Mateřským tělesem Geminid je asteroid Phaethon, který byl objeven poměrně nedávno, v roce 1983. K pozorování budou příznivé podmínky zejména v noci ze 13. na 14. prosince.

Geminidy nabízejí poslední šance zazářit

Během meteorického roje mají šanci ti, kteří se rozhodli, že uvěří nejvyššímu dobru. Občas se snažíme sami sebe přesvědčit, že ti, kteří uspěli v tom, co bychom si přáli my, měli jen štěstí. Dáváme si za vinu, že jsme se nenarodili do dostatečně bohaté rodiny nebo nám šéf nenadržuje tak, jako kolegyni. Ve skutečnosti vám ale život dá vždy přesně to, co je určeno pro vás. A v ten nejlepší možný moment.

Jde o poslední výzvu k nástupu do letadla snů - ano, přesně tak to je. Neodvážíte-li se teď, další šance bude mnohem náročnější. Život vám neustále dává signály, že se máte pustit do svého největšího snu, nebát se. Máte kolem sebe lidi, kteří vám dobře poradí. Všechny překážky budou jen banalitou.

Vesmír ví, kdy má rozdávat

Zkuste ještě v polovině prosince chytnout svoji šanci a dopřát si to, po čem toužíte. Nemusíte dostat vše najednou, stačí tolik, aby vše dalo smysl. Vzpomeňte si, kdy jste si přáli to, co máte teď, a marně čekali na moment, až vám to Vesmír dopřeje. Nepřišlo to nakonec v tu nejvhodnější dobu, ačkoliv ze začátku to tak vůbec nevypadalo?

Pokud si dovolíte vidět příležitost v každé nesnázi, už brzy změníte vše, co vám v životě neslouží a trápí vás. Jste natolik dobří, abyste to dokázali.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články