Velký horoskop lásky na prosinec 2022: Raky čeká pod stromečkem žádost o ruku, Kozorohy zásadní rozhodnutí

Velký horoskop lásky na prosinec 2022: Raky čeká pod stromečkem žádost o ruku, Kozorohy zásadní rozhodnutí
Zdroj: Freepik

Koho čeká poslední měsíc v roce láska, a kdo naopak bude uvažovat o rozchodu? Většinu času se budeme pohybovat v období Střelce, proto se zaměříme na rodinu a vnitřní spokojenost. Přicházející Kozoroh na konci měsíce by však mohl znamenat velký přelom v našem uvažování. To, co nám nevyhovuje, už si nadále nenecháme líbit a vykročíme vstříc velké změně, kterou budeme vítat s otevřenou náručí.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 11. 2022 06:00

Podívejte se, koho čeká na konci roku a během vánočního období láska, a kdo naopak bude uvažovat o rozchodu a vnímat nový rok jako začátek další cesty. Co mají hvězdy právě pro vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V lásce urovnáte neshody a začne se vám konečně dařit. Neřešte už minulost, soustřeďte se na krásné společné Vánoce a klidně si naplánujte, že celá rodina někam vyrazíte. Nakonec zjistíte, že to nejvíc, co si můžete dát, je čas.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Bolest letošního roku, kterou jste museli překonat, uzavřete v sobě právě v prosinci. Získáte odvahu jít dál a přijmout výzvy následujícího roku. Vánoce pro vás budou chvílí, kdy se zamyslíte a přijmete nová přesvědčení.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Někdy musíte překonat touhu po zakázaném ovoci, abyste si udrželi přátelství kolem sebe. Dokončete, co jste začali, nepouštějte se ale do ničeho, co by vás mohlo v očích druhých poškodit. Sami jistě víte, o čem je řeč.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud cítíte, že váš vztah skutečně není to pravé ořechové, je na čase se posunout dál. Některé konce nejsou selháním, jsou vyústěním zkušenosti, která pro vás byla zásadní a podnětná.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Konečně si přiznejte, že toužíte po velké lásce a hojnosti. Dokud si nedovolíte cítit to, po čem vaše srdce prahne, nikdy to do svého života nemůžete přitáhnout, protože se podvědomě bojíte, že by to přišlo.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Během Vánoc vás čeká hned několik romantických chvil, které budou stát zato. Dokonce by se některé ženy mohly pod stromečkem dočkat zásnubního prstýnku! Přijmete ale takovou žádost o ruku, nebo si nejste jisté, Račice?

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Máte šanci na seznámení s někým výjimečným. Pokud vyrazíte do společnosti a nebudete se jen zavírat doma, brzy se vám do života přimotá někdo, kdo ho obrátí vzhůru nohama. To pro vás může být zpočátku trochu děsivé.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vánoce vás zase vrátí zpátky na zem. Veškeré neshody, které vás do teď trápily, se ukážou jako malicherné. Toužit budete po klidu, lásce a také vnitřní spokojenosti. Tu ale musíte nejdříve najít u sebe.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Ačkoliv víte, že něco ve vašem životě si žádá změnu, stále nemůžete přijít na to, co to je. U nového partnera to pravděpodobně nenajdete, tak neukončujte zbrkle něco, co nemáte rozhodnuté.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zase to zakázané ovoce, ach, ti Štíři. Ale je to zkrátka něco z vaší podstaty, co vás stále žene za dobrodružstvím a nutí vás překonávat i ty hranice, na které by ostatní ani nepomysleli. Pečlivě rozmýšlejte, zda to za to stojí.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Něco kolem vás se bortí jako domeček z karet a může to být právě partnerský vztah. Během Vánoc buď pořádně zabojujete a ukážete své polovičce, že se nebojíte riskovat, nebo vás čeká ztráta. Rozhodnutí je jen na vás.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Uvědomte si, že vaši realitu tvoří rozhodnutí, která uděláte. Během vánočních svátků zvolíte jedno velké dobrodružství, které by mohlo jako zázrakem uzdravit váš vztah. A bude to stát zato!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články