Novoluní ve znamení Panny: Nebojte se, že něco nevyjde. I chybné rozhodnutí vás posune dál

Novoluní ve znamení Panny: Nebojte se, že něco nevyjde. I chybné rozhodnutí vás posune dál
Zdroj: Unsplash

Srpen se už téměř chýlí ke konci, nás však ještě čeká novoluní! A to tentokrát ve znamení Panny, která oživí vzpomínky a mnohé změní i v pracovním životě. Podívejte se, co vás čeká!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 08. 2022 06:00

V sobotu 27. 8. 2022 přesně v 10:16 nastává novoluní ve znamení Panny. Přinese s sebou pečlivost, systém i balanc do pracovního života. Ze zdravotního hlediska nejvíce ovlivní slinivku břišní, tenké, slepé a tlusté střevo, dvanáctník, konečník a uši. Dejte si pozor na konzumaci velkého množství alkoholu, ale také sladkostí. Tentokrát by to mohlo nadělat pořádnou paseku.

Novoluní v Panně zažene veškeré pochyby

V posledních týdnech to stálo za starou belu. Zatímco jedni stále hledají balanc mezi osobním a pracovním životem, druzí zvažují lukrativní nabídku a další marně hledají perfektní profesní příležitost. Novoluní vnese do všech záležitostí jasné světlo. Už nenechá nikoho na pochybách, zda jsou jeho sny nedosažitelné, či zda si jejich splnění skutečně zaslouží. Začnou se dít věci!

Tradičně je novoluní symbolem nových začátků, a dává tak znamením zvěrokruhu šanci udělat tlustou čáru za tím, co se nepovedlo, a posunout se dál. Konec prázdnin bude o práci, nových projektech, podnikání i změně pracovních pozic. Panna má v sobě touhu po úspěchu pevně zakotvenou a přesně to bude ta energie, která nás ovládne.

Je čas přestat se trestat za staré chyby

Vydejte se vstříc svým snům a už se konečně přestaňte ohlížet dozadu. Není proč litovat, že vše ve vašem životě nešlo podle plánu. Někdy jste zakopli omylem, někdy úmyslně. Občas jste vědomě udělali rozhodnutí, o kterém jste věděli, že může někomu ublížit. Občas jste svými rozhodnutími ublížili sami sobě. Všechny tyto pocity a vzpomínky budou v období Panny velmi živé.

A to jen proto, abyste je v sobě mohli uzavřít a posunout se dál. Přestaňte se trestat za staré chyby, čas nevrátíte. Vezměte si z nich poučení, přijměte je jako zkušenosti. Novoluní nabízí speciální příležitost, jak konečně začít znovu volně dýchat. Tak ji chytněte za pačesy a běžte si pro život, o kterém sníte, když večer usínáte. Protože právě splnění snů za to stojí.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články