Novoluní ve znamení Vah: Přinese nové projekty, urychlí růst jednotlivců a navede je správným směrem

Novoluní ve znamení Vah: Přinese nové projekty, urychlí růst jednotlivců a navede je správným směrem
Zdroj: Unsplash

Zářijové novoluní ve znamení Vah nastane 25. září 2022 pár minut před půlnocí. Podívejte se, co tentokrát přinese a jak můžete otevřít brány hojnosti, které vám dopomohou k trvalému štěstí.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 09. 2022 06:00

Do téhle chvíle bylo vše jen přípravou na změny, které přicházejí. Budou velké a rozbourají věci, které byly dlouho uspořádané pevně a neměnně. Využijte novoluní ve Vahách, které nastane 25. září 2022 ve 23:54 k revizi svého života. Pročistěte své prostory vhodnou kombinací bylinek, meditujte a vizualizujte svá podzimní přání. Přichází nový začátek a možnost, jak se zbavit všeho, co vám už více neslouží.

Nová energie o novoluní vás posune kupředu

Nerozhodná Váha přinese do vašich životů novou energii. Přehodnotíte, co jste do teď považovali za neměnné, a konečně se pustíte s odvahou do všeho, o čem sníte! Co vás vlastně brzdí? Strach, co řekne okolí? Možnost neúspěchu? Možná se nic z toho, co vás teď straší, nestane a budete litovat.

Neváhejte tentokrát požádat o pomoc toho, kdo je přeci jen ve věci o něco znalejší. Může to urychlit váš růst a zachováte si nervy! Štěstí je na dosah, jen o něj požádat. Zastavte se, zamyslete se nad tím, co je pro vás prioritou, a na to zaměřte energii.

Vaše tělo si o novoluní žádá regeneraci

Dlouho jste energii přečerpávali, tak teď dejte tělu prostor a dovolte mu dýchat. Myšlenky, které necháte proudit, vás navedou správným směrem. Pracovité období plné příležitostí nastane právě teď, a to ačkoliv pro Váhu není práce obvykle prioritní. To však neznamená, že Váha není pracovitá. Jen dává přednost rodině a přátelům.

To, co teď vybudujete, má šanci přežít dlouhou dobu, bude vám dělat radost a sloužit dobré věci. Pokud svou hlavu i prostory kolem sebe uděláte přeci jen trochu čistšími, výrazně se vám uleví. Zářijové novoluní ovlivní hlavně močovod, ledviny, žíly a kůži.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články