Velký horoskop kariéry a peněz na září 2022: Býci by si neměli půjčovat, Štíři vystřelí vzhůru

Velký horoskop kariéry a peněz na září 2022: Býci by si neměli půjčovat, Štíři vystřelí vzhůru
Zdroj: Freepik

Tento měsíc by si někteří měli dát pozor zejména na nevýhodné půjčky. Stejně tak bude v září hlavním tématem upevnění pracovních pozic a kariérní postup. Co čeká na přelomu léta a podzimu právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 08. 2022 06:00

Podzim nabízí perfektní příležitost, jak začít znovu budovat kariéru! Kdo bude mít šanci vydělat víc peněz a kdo změní pracovní místo?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Ani na podzim se vám nepřestane dařit, jak v práci, tak finančně. Naopak máte velkou šanci začít s vlastním podnikáním, pokud to byl vždy váš sen. Hvězdy vám přejí, nešlápnete vedle.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nebojte se změnit práci, bude vám to skutečně ku prospěchu. Dlouhodobá nespokojenost, se kterou bojujete, má řešení právě ve změně. Ani o peníze se nemusíte obávat. Naopak, polepšíte si.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Partner pro vás tentokrát bude opravdu oporou. Nechte si poradit, ať už v práci, nebo ve finančních záměrech. Pokud to spolu myslíte opravdu vážně, měli byste si důvěřovat a netajit, kam vám teď mizí peníze.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Dejte si v září pozor na nevýhodné půjčky! Bude vás lákat dražší dovolená, případně nová elektronika. Na uvedené byste však museli požádat o krátkodobý úvěr, čehož byste v nedaleké budoucnosti litovali.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vše je jen o prioritách, a tentokrát budete potřebovat velké množství energie, abyste svůj postoj obhájili. Už brzy se ale ukáže, že jste měli pravdu a partner vás podcenil. Ať už změníte práci, nebo začnete podnikat, je to jen na vás.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Moc dobře víte, že teď potřebujete trochu zpomalit a rozmyslet si, kam vaše kroky povedou dál. Pomohlo by vám, kdybyste využili služeb kouče, případně si promluvili s terapeutem, který vám poskytne úplně jiný pohled na věc. Ztracení nemusíte být donekonečna.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ranní maličkosti dělají den. A tak byste měli v září pečlivě zvážit, jaký je váš denní režim a zda na něm nejde něco vylepšit. Nakonec možná zjistíte, že kvůli práci úplně zapomínáte žít.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud vám někdo dluží peníze, vůbec nemusíte obhajovat, že je chcete zpátky. Nejste charita, abyste jen tak rozdávali. Naopak si stůjte za svým a chtějte po lidech, ať splní, co slíbili. Na tom není vůbec nic špatného.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pokud budete neustále přemýšlet nad tím, proč se mají všichni lépe a vám se nedaří, můžete se spolehnout, že se vůbec nic nezmění. Vesmír dopřává těm, kteří uvěří, že si dobro zaslouží.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nemusíte se obávat, v práci se vám bude dařit! Už dávno jste toužili ukázat, co ve vás je, a teď budete mít příležitost. Září je jako stvořené k tomu, abyste názorně předvedli, jaký potenciál se ve vás skrývá.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

V práci se budou dít velké změny, vás ale tolik nezasáhnou. Naopak fakt, že někteří kolegové odcházejí, vám dá prostor postavit se do čela týmu. Ještě se budou dít věci!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Blízký člověk vám nabídne, abyste šli dělat do jeho firmy. To se vám sice ze začátku bude zdát jako absurdní nápad, možná to ale ještě přehodnotíte. Asi to nebude na věčnost, ale peníze byste si mohli vydělat krásné.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články