Růžový úplněk ve znamení Vah přichází na Bílou sobotu: Podpoří odvahu plnit si sny i vykročit do neznáma

Růžový úplněk ve znamení Vah přichází na Bílou sobotu: Podpoří odvahu plnit si sny i vykročit do neznáma
Zdroj: Pixabay

Během velikonočních svátků nám hvězdy dopřejí ještě růžový úplněk ve Vahách, který přijde večer na Bílou sobotu. Během dubna se Měsíc často zbarvuje do růžova, i proto se tak úplněk nazývá. Podívejme se na to, jaké možnosti nám nabízí a co s sebou přinese.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 16. 04. 2022 06:00

Růžový nebo také velikonoční, tak se často přezdívá dubnovému úplňku. Přichází ve znamení Vah - na Bílou sobotu (16. 4. 2022) a přesně ve 20:54. Nejcitlivějšími orgány budou v tento den ledviny, močovod a močový měchýř. Ženy trpící na záněty močových cest by měly posílit svůj přísun brusinek a nejít vstříc vážnému prochladnutí. Stále přetrvává vliv na slinivku, všichni diabetici se musí mít na pozoru. Vyvarujte se toho, co negativně ovlivňuje hodnoty vaší glykémie.

Čeká nás odvážný krok do neznáma

Přemýšleli jste nad tím, jaké to bylo, když jste pouze snili o tom, co máte dnes? Kolikrát jste si přáli jít v těch stopách? Ani si neuvědomujete, jak velkou cestu za sebou máte. Vesmír vám dopřává po částech, a vy si stále myslíte, že se vám nedaří vůbec nic. Pokud by však taková změna přišla náhle, nevypořádáte se s ní. Až tento úplněk skončí, změní se toho ve vás mnoho. Je šance vzít osud do svých rukou a procítit vděčnost.

Přestaňte také v partnerských vztazích tlačit na pilu. Zřejmě vám někdo naznačil, že už byste se měli někam posunout a vy teď nemyslíte na nic jiného. Ať už je to svatba, stěhování či příchod potomka, váš partner se může cítit pod tlakem. Stejně tak to budou mít během úplňku nezadaní, kteří pocítí náhlou touhu najít si okamžitě partnera. A to bez ohledu na to, zda splňuje jejich požadavky. Není kam spěchat. Dobří lidé vždy skončí s dobrými lidmi.

Pracujte na svých snech, jsou tu pro vás

Úplněk ve znamení Vah přináší pro jednotlivá znamení obrovskou sílu. Nenechá vás na pochybách a konečně začnete získávat ztracené sebevědomí. Váhy mají tendence všechno analyzovat, nedůvěřovat ostatním a předpokládat, že se nikdy nemohou mít tak dobře jako ostatní. Většinou se však mýlí, což si často nenechají vysvětlit. Tentokrát si uvědomíte, kolika negativními myšlenkami si kazíte život a postavíte se jim čelem. Nezapomeňte, co říkal John Lennon: „Všechno vždy dobře dopadne. A pokud nedopadlo, tak to ještě není konec."

Máte velkou šanci na změnu. Nebojte se přát si daleko víc než doposud, dostanete to. Život na nikoho nečeká, další šance letos nebude. Druhá čtvrtina roku je ve své plné síle a vybízí, abyste udělali maximum pro sebe. Váhy mají vždy sklon k opečovávání druhých a na sebe zapomínají. Teď máte šanci to změnit. Během úplňku se tradičně nedoporučuje žádný lékařský zákrok. Rovněž nepřesazujte květiny a nechte půdu odpočívat.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články