3 znamení zvěrokruhu, která se neumějí přetvařovat a řeknou i krutou pravdu

3 znamení zvěrokruhu, která se neumějí přetvařovat a řeknou i krutou pravdu
Zdroj: Freepik

Víte, od koho můžete očekávat až surovou upřímnost, která vás mnohdy vyvede z míry? Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu vám řeknou do očí syrovou pravdu a jaké úmysly je k tomu vedou. Je to povahou, nebo snahou ublížit druhému?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 04. 2022 06:00

Víte, od koho se dočkáte až nepříjemné pravdy, která vás spolehlivě rozhodí? Podívejte se, jaké úmysly se skrývají za přehnanou upřímností, již vám tato tři znamení zvěrokruhu klidně vpálí do obličeje.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani mají v povaze surovou upřímnost, která mnohdy druhé překvapí. Jejich úmysl však nikdy není zlý, naopak. Mají za to, že svou rázností druhým pomáhají a posouvají je vpřed. Vždy vám vše řeknou narovinu, neumějí se přetvařovat a ani nechtějí. Když už něco neřeknou, je to proto, že si to v sobě ještě nezpracovali a hledají vhodná slova. Vyjít s Beranem může být pro prudší povahy náročnější, neboť se s ním často dostanou do střetu.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy žijí svůj život prostě. Vždy říkají, co si myslí, a čekají, že to budou druzí chápat stejně. Pokud to tak není, upadají do depresí a všechno stokrát analyzují. Často mají pocit, že znají recept na život a chtějí ho předat ostatním. Stejně jako Berani to ale nemyslí zle. Chtějí každému pomoct a zoufale si přejí žít ve světě, kde neexistují lži.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Lidé v tomto znamení často myslí primárně na sebe, jde jim o vlastní pohodlí. Nikdy nejdou úmyslně do situací, které by jim narušily jejich soukromou bublinu, kde je vše v pořádku. Nechávají za sebou klidně spadnout mosty, ale nikdy druhým nepůjdou na ruku, natož aby se vnucovali. Nemají problém vést velký tým lidi, ve kterém jsou za přísné šéfy. Co na srdci, to na jazyku.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články