Středeční novoluní ve znamení Ryb: Přináší podnikatelské nápady, nebojácnost i touhu po pospolitosti

Středeční novoluní ve znamení Ryb: Přináší podnikatelské nápady, nebojácnost i touhu po pospolitosti
Zdroj: Unsplash

Už ve středu 2. března 2022 v 18:34 nastává novoluní ve znamení Ryb. V této nelehké a nejisté době nám dopřeje zejména pevné rodinné vztahy, touhu s někým sdílet každodenní starosti a uvědomění si základních hodnot, které byly dlouho přehlíženy. Co dalšího Ryby přinášejí?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 03. 2022 06:00

Novoluní je tradičně spojeno se započetím něčeho nového, novými příležitostmi a novým začátkem. Tentokrát se změní to, jak nahlížíme na život. Mění se nám totiž priority. Nejdůležitější bude v tuto chvíli rodina, někteří dokonce omezí na krátký čas své pracovní aktivity. U někoho tomu však bude přesně naopak a novoluní mu přinese báječné podnikatelské nápady, které bude mít touhu uskutečnit. Práce bude pro některé způsob, jak chvíli nemyslet na starosti, kterým čelí.

Přichází čas obrátit pozornost k rodině

Rodina a bezpečí domova je pro nás v tuto chvíli prioritou. Obracíme svou pozornost zpátky k hodnotám, které jsme možná v posledních týdnech pro pracovní vytížení přehlíželi. Novoluní přináší také nebojácnost, a to v kterékoliv oblasti jen budeme chtít. Pokud už dlouho toužíte učinit krok, ze kterého máte obavy, teď nastává naprosto perfektní chvíle.

V souladu s podstatou tohoto znamení budeme emotivní a budeme brát vážně ty věci, které by nás dříve nechávaly chladnými. V lásce si dejte pozor na žárlivost, které Ryby občas propadají. Pokud však dovolíte svým pocitům, aby vás ovládly, rychle se vrátíte zpět k sobě. Ryby mají v sobě jistý druh racionality, který je udržuje v psychické pohodě.

Pozor na závislosti, Ryby k nim podněcují

Toto vodní znamení má neuvěřitelný dar podnikavosti a odvahy. Nezáleží na tom, kolikrát jste neuspěly, teď je ten čas, kdy se do toho musíte opřít. Věnujte se odloženým projektům a tajným přáním. Dokonce by k některým mohly přijít pracovní nabídky, které jim úplně změní život. Žijte, nikdy nebude perfektní příležitost. Právě teď získáváte možnost, jak změnit to, co už vám více neslouží.

Změna nepřijde sama. Pro změnu se musíte rozhodnout. Ukažte svou odvahu a běžte do toho po hlavě. Dejte si jen pozor na závislosti. Ryby mají často sklon propadat kouření či alkoholu. V tento den se rovněž nedoporučují žádné lékařské zákroky ani přesazování květin. Novoluní nejvíce ovlivní chodidla, prsty u nohou a šišinku.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články