Vlčí úplněk ve znamení Raka: Přináší na úvod roku odvahu, optimismus i pravdu

Vlčí úplněk ve znamení Raka: Přináší na úvod roku odvahu, optimismus i pravdu
Zdroj: Pixabay

První letošní úplněk je velmi příjemnou událostí. Nemusíte se obávat negativních emocí. Naopak přináší do životů velkou odvahu, díky které si můžete splnit své sny. Co dalšího nás v tento výjimečný den čeká?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 01. 2022 07:00

V úterý 18. 1. 2022 přišel první letošní úplněk, tentokrát ve znamení Raka. Indiáni mu říkají vlčí, protože touto dobou bývala velká zima a vlci často vyli kolem vesnic. Nastal pár minut po půlnoci, přesně v 0:48. Do našich životů vnese odvahu vydat se za svými sny a naplnit novoroční předsevzetí. Také zaplaví srdce optimismem, láskou i pochopením. Co dalšího čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Výjimečný úplněk dodá odvahu

První lednový úplněk vždy přináší prostor pro zrod něčeho nového. Lidé jsou ještě nabuzení a chtějí pro sebe skutečnou změnu. V tom vám račí síla pomůže. Pokud budete dostatečně vědomí, načerpáte odvahu i touhu po pravdě. Proto nepřipustíte, aby vás kdokoliv při plnění vašich snů obelhal.

Hvězdy přejí také kariérním postupům i úspěšně dokončeným projektům. Nebude tak nic, co byste nedokázali. Životní energie, která se vám vlije do žil, bude velmi silná. Už dlouho úplněk nedal znamením zvěrokruhu takový prostor pro osobní rozvoj a posun.

Dejte si pozor na páteř a klouby

Zkuste si představit nejhorší možný scénář, pokud se vaše sny nevyplní, a potom absolutně vylučte neúspěch. Máte šanci postavit svůj sen od úplného základu. Nepromarněte příležitost, kterou hvězdy přinášejí hned začátkem roku. Na jeho konci budete děkovat, že jste to nevzdali.

Tento úplněk ovlivní zejména páteř a klouby. Působit bude také na kůži a vlasy. Nezapomeňte, že během úplňku se tradičně nedoporučují žádné lékařské zákroky. Nevyhýbejte se však sběru bylin a rituálům, zejména ve večerních hodinách. Pro tento úplněk je nejvhodnější rituál splněných přání, který spočívá v co nejspecifičtější vizualizaci vašich snů. Nebraňte se ani meditaci.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články