Cítíte se v poslední době unavení? Vyzkoušejte detox ledvin a budete zase nabití energií

Detoxikační džus pro vaše ledviny.
Zdroj: Pixabay
Detoxikační džus pro vaše ledviny.Stačí vám dvě střední mrkveA jedna velká okurkaDetoxikační šťávy jsou pro tělo prospěšné+ 1 fotka+ 2 fotky

Ledviny mohou vaší životosprávou dost trpět, proto neuškodí, když jim občas dopřejete očistnou a posilující kúru.

Redaktor
Redaktor 23. 08. 2018 09:26

Ledviny pracují bez přestávky ve dne i v noci. V těle plní několik nezastupitelných funkcí, proto je velmi důležité, abyste je udržovali v dobré kondici.

Nejenže fungují jako přirozený filtr krve, ale produkují hormony, které udržují v těle rovnováhu tekutin. V létě si kvůli grilovačkám a většímu množství alkoholu než po zbytek roku procházejí peklem.

Na rychlý detoxikační drink, který je vrátí do normálu, potřebujete jen dvě suroviny a to dvě středně velké mrkve a velkou okurku.

Příprava je velmi jednoduchá. Máte dokonce dvě možnosti. První možností je umýt mrkve a okurku vodou a odšťavnit je v odšťavňovači. Druhou možností je rozmixovat okurku a mrkve v mixéru s trochou vody, aby džus nebyl příliš hustý a dal se snadněji vypít.

Obě možnosti jsou pro naše ledviny rovnocenně prospěšné. Pokud si však zvolíte rozmixování, získáte tak ze zeleniny extra vlákninu, která bude přínosem i pro tlusté střevo.

Každopádně denně vypijte jednu dávku tohoto detoxikačního džusu alespoň půl hodiny před jídlem. To dodržujte během jednoho týdne. To by mělo k pročištění a posílení ledvin stačit. Kúru můžete zopakovat za několik měsíců znovu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články