Negativa diet: Proč je lepší žádnou dietu nedržet a shazovat kila zdravě?

Není lepší být spokojený sám se sebou než se trápit dietami?
Zdroj: Profimedia
Není lepší být spokojený sám se sebou než se trápit dietami?Přehnané hubnutí může vést až k anorexii.Je důležité jíst pestrou stravu.Jezte střídmě a zdravě.+ 1 fotka+ 2 fotky

Také nesnášíte mučení v podobě krutých diet? Přesto se s nimi stále trápíte, protože máte jednoduše pocit, že je to žádoucí? Dietu přece drží každý a kdybych ji náhodou nedržela a vychutnávala si vše, o co si mé tělo žádá, budu divná. Jste na omylu, vykašlete se na davové šílenství, které určuje trend dnešní doby, a dopřávejte si všeho s mírou.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 10. 10. 2018 18:08

Jak jste na tom s dietami? Je to pro vás noční můra, které se obloukem vyhýbáte, anebo jste už nějak tak ovlivněná a neustále kontrolujete, co jíte? Uvolněte se a přestaňte to řešit. Máme pro vás 5 důvodů, které vás přesvědčí o tom, že vykašlat se na diety je cool.

Špatná nálada

Nervozita, podráždění, stres, to všechno způsobuje nedostatek cukru v těle a pocit hladu. Pokud si myslíte, že nějaké drasťárny dokáží zázraky, pak jste na velkém omylu. Nestresujte se a nebičujte, jezte vyváženě a všeho s mírou. Trocha čokolády ještě nikdy nikoho nezabila a ani s vámi to nic neudělá.

Nebuďte ovce

Držíte dietu, protože to dělá každý? Trendy je prostě být hubená. Zamyslete se, jaký názor máte ve skutečnosti a zda se vám vůbec kostnatá postava líbí. Možná přijdete na to, že dát si občas knedlík není k zahození.

Spokojenost vychází z duše

Jestli si myslíte, že štíhlá postava vám zaručí lepší život, pak jste na omylu. Hubená nebudete o nic šťastnější ani krásnější, než jste teď. Skutečná krása a pohoda vycházejí z vás, a proto se místo na dietu zaměřte na vlastní nitro.

Muži milují ženské tvary

Neznám muže, který by dal přednost kostlivci před pořádnou zadnicí a kyprými ňadry. Proto se vzpamatujte a nechte si na svém těle tahle vábidla, kterými každého muže odzbrojíte. Na vyschlou postavu se nedívá nikdo rád.

Originalita je vzácná

Proč se všechny snažíme napasovat do jednoho jediného vzorce postavy a vzhledu. Nechme projevit naši osobnost a podle toho regulujme náš vzhled i naši postavu. Nebojte se být jiná, uvidíte, že vám to přinese daleko víc ovoce.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články