Největší exoti z Prostřena: Zkouřený Petr, opilý Michal i legendární "chesekake"

Karla spícího v rakvi v seznamu největších exotů neuvádíme záměrně, šlo totiž o podvrh z dílny Kazmy a jeho show
Zdroj: Prima TV
Opilý Michal si dal pár panáčků na kurážMojito z mátových bonbónů jen tak někdo nevymyslíLucie je autorkou mojita z mátových bonbónůOpilý Michal rozbil a rozlil, co se dalo+ 8 fotek+ 9 fotek

Češi milují kulinářské show a pokud je to navíc reality show, díky které nakouknou pod pokličku hrnců, ale i domovů jiných lidí, jsou doslova u vytržení. Své by o tom mohl vyprávět televizní pořad Prostřeno, který se drží na předních příčkách sledovanosti už pěkných pár let. Kdo vám zůstal ze změti všech těch kuchařů Česka v paměti? No samozřejmě že ti největší exoti!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 20. 02. 2019 18:00

Nikola bojující s kuřetem

Tato dívka se do kuchařské soutěže přihlásila především proto, aby doma ukázala, jak šikovná v kuchyni je. Bohužel však kuře viděla zřejmě poprvé v životě a nejenže nevěděla, kde má vůbec prsa a jak se porcuje, rozmrazovala ho horkou vodou přímo z varné konvice. Její menu pak nestálo také za nic.

Barmanka Lucie

Maminka na mateřské dovolené chtěla pro své hosty připravit Mojito, které nikdy nepila a nejspíš asi ani neviděla. Místo máty totiž na jeho přípravu použila mátové bonbóny, které rozbíjela kladívkem a následně do drinku přidala.

Nechutný Ivan

Ivan se tvářil jako gurmán, kritizoval jídlo každého a nakonec pořádně překvapil. Dle vzoru „exotických národů­“ se pustil do svíčkové rukama. Omáčka mu tekla všude po rukou a obličej měl upatlaný. Ostatní účastníci nevěřili vlastním očím.

Opilý Michal

Michal si během vaření z nervozity párkrát řádně přihnul, což samozřejmě nezůstalo bez následků. Nejenže mu suroviny neustále padaly na zem, ale rozbil i několik kusů nádobí. Potil se, klepal, byl trapný a na tenhle večer by jistě rád navždy zapomněl.

Zkouřený Petr

Zpomalený a zmatený konzument marihuany - automechanik Petr - si vybral pro soutěžící netradiční zábavu. Pokouřeníčko „tabáku“ z vodní dýmky. Ostatním bylo jasné, co se ve vodnici skrývá, tak hostitele odmítli. Ten dokonce zapomněl osladit dezert a jeho večer skončil totálním fiaskem.

Odbornice Kateřina

Paní Kateřina, bodrá žena, vždy věděla, jak by dané jídlo mělo vypadat. Bohužel to však bylo vždy jinak, než ona pochoutka ve skutečnosti opravdu vypadat má. Navíc neuměla přečíst ani název velmi oblíbeného dezertu pořadu.  Slovo anglického původu ale na její obhajobu zamotalo hlavu mnoha soutěžícím před ní i po ní. Tak schválně? Pamatujete, jaké patvary z „čískejku“ vznikaly? Co takhle „číský dort“, „čízcejk“, „šísaké“ anebo legendární „chesekake“?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články