Oblíbená víkendová činnost? Rodinný brunch od jednoho z nejlepších šéfkuchařů Česka

Vybere si opravdu každý.
Zdroj: Alcron
Dopřát si můžete pivo i víno.Vše připravuje šéfkuchař Roman Paulus.Ústřice patří mezi lahůdky.Máte chuť na lahodný sýr?+ 2 fotky+ 3 fotky

Víkendových brunchů je po celé České republice mnoho. Ale ten, který se pravidelně koná každou sobotu i neděli v Hotelu Alcron v restauraci La Rotonde, je jiný. Má totiž hned několik předností, jež dělají z příjemného odpoledního setkání s dobrým jídlem nezapomenutelný zážitek. O brunch menu se stará šéfkuchař restaurace La Rotonde Roman Paulus. Prostory s historií a jistou dávkou nostalgie, kterou podtrhává živá hudba. V neposlední řadě zábava pro nejmenší hosty. Kromě animátorů v dětském koutku se postará o zábavu zatím nepravidelně i kouzelník.

Petra Járková
Petra Járková 01. 03. 2019 10:00

La Rotonde je restaurace v Hotelu Alcron s tou větší a méně výraznější tváří. Zprvu by se zdálo, že interiér zaspal dobu. Ale luxusnost ve stylu art deco má své kouzlo a baví hosty napříč generacemi.

Roman Paulus připravil zajímavé brunchové menu a hosté se tak mohou těšit na bohatou škálu předkrmů, lze jmenovat například hovězí a lososové carpaccio nebo švarcvaldskou šunku.

Hlavní chody jsou širokospektré tak, aby si vybral každý. Třeba pečená kachna se zelím s výběrem knedlíků nebo bohatá nabídka ryb a mořských plodů.

Samozřejmě je myšleno na vegetariány a i oni si v nabídce vyberou.

Menu zakončují dezerty se stálicemi čoko mousse a creme brulle.

Kromě nealko nápojů se můžete těšit i na dobré víno nebo pivo.

Doba podávání je každou sobotu i neděli od 12 do 15:30.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články