Nový víkendový hit: Kde si dopřát ty nejlepší rodinné brunche po celé republice?

Víkendové rodinné brunche stojí za zkoušku.
Zdroj: Pinterest
Víkendové rodinné brunche stojí za zkoušku.Rodinný brunch s Paulusem.V restauraci La Rotonde si můžete dopřát i velikonoční brunch.Ve Food-labu se můžete těšit na lahodné Prosecco.+ 1 fotka+ 2 fotky

Brunche jsou novou oblíbenou víkendovou gastronomickou aktivitou. Ideální je, když je brunch rodinný a můžete si tak udělat příjemný výlet i se svými dětmi, o které je na místě postaráno. My jsme pro vás vybrali ty nejlepší, které rozhodně stojí za návštěvu.

Petra Járková
Petra Járková 27. 03. 2019 10:00

Rodinný brunch s Paulusem

Víkendových brunchů je po celé České republice mnoho. Ale ten, který se pravidelně koná každou sobotu i neděli v Hotelu Alcron v restauraci La Rotonde, je jiný. Má totiž hned několik předností, jež dělají z příjemného odpoledního setkání s dobrým jídlem nezapomenutelný zážitek. O brunch menu se stará šéfkuchař restaurace La Rotonde Roman Paulus. Prostory s historií a jistou dávkou nostalgie, kterou podtrhává živá hudba. V neposlední řadě zábava pro nejmenší hosty. Kromě animátorů v dětském koutku se postará o zábavu i kouzelník.

Velikonoční brunch

Dalším oblíbeným brunchem v restauraci La Rotonde je  velikonoční brunch taktéž pod taktovkou executive chefa Romana Pauluse. Ten připravil na 21. 4. 2019 speciální menu, které skýtá českou velikonoční nádivku, pečenou jehněčí kýtu a velikonoční mazanec. Oslavte tedy Velikonoce výborným jídlem a skvělou zábavou s přáteli.

Květnové brunche

Květnový speciální brunch přináší celá síť hotelů Akademie. Den matek 12. 5. 2019 lze oslavit i takto a věřte, že vaše maminka, vy i každá žena s tímto statusem nápad ocení. Navíc se návštěvníci mohou těšit na moravské koláče, klobásy nebo pečenou kachnu. Vše bude připraveno z lokálních surovin dle receptů executive chefa Petra Svoreně. Třešničkou na dortu je to, že děti do 10 let mají brunch zdarma.

Víkendový Prosecco brunch

Zajděte si s celou rodinou o víkendu na skvělý brunch do restaurace Food-lab.  Můžete vybírat jak z lehčích snídaňových variací, tak i vydatnějších jídel ideálních pro nedělní oběd. To vše v čase 10-16 hodin. Navíc si můžete vychutnat speciální víkendové Prosecco a vydechnout v klidném prostředí, kde se postarají jak o vás, tak o vaše děti.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články