Podzimní detox aneb Jak dát své tělo po propařeném létě opět do formy

Saunování z vás dostane škodliviny a posílí imunitu.
Zdroj: Pixabay
Pijte hodně vody a bylinných čajů.Dostaňte do těla vitaminy.Dejte se po prohýřeném létě do kupy.Čistá šťáva z aloe vera patří mezi detoxikační prostředky.+ 1 fotka+ 2 fotky

Období letních radovánek, kdy jste dokázali spořádat několik kopečků zmrzliny týdně, je pryč a je načase se opět dostat nejen do režimu, ale i do formy.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 26. 09. 2018 07:33

Po letních grilovačkách a zmrzlinách naše těla dostala pořádně zabrat. Změna ročního období si žádá i změnu jídelníčku a celkového režimu. Nemusí však jít o nic drastického, kdy překopete celý svůj stravovací plán, ale postačí proměnit pár detailů. Co tedy dělat, abyste se cítili na podzim lépe?

Vitaminy

Zkuste alespoň týden dietu založenou pouze na zdravé stravě. Pokud to nevydržíte, tak alespoň pár dní. Po letních kopečcích zmrzliny či množství výborných grilovaných potravin vás nic nenakopne lépe než vitaminový detox. Ovoce i zeleniny si můžete dopřát ve formě smoothies a nezapomeňte preferovat vše, co je krásně zelené. Strava této barvy obsahuje potřebné železo a přirozeně eliminuje toxiny, které se nahromadily v našem těle během léta.

Játra

Velmi důležité pro hubnutí a spalování je správná funkce trávicího ústrojí. Pokud jste v létě vypili hodně alkoholických nápojů a koktejlů, tak je potřeba vaše játra zase dát opět do kupy. Pijte hodně čisté vody a bylinné čaje, které vaše orgány zklidní.

Potit a potit

Tato zpráva vás asi moc po horkých letních dnech nenadchne, ale je to prostě potřeba. Budete se tedy zase potit. Důležité je se zbavit nevhodných látek a toxinů z těla a toho docílíte hlavně tím, když se budete potit. Pokud jste nebyli nikdy v sauně, tak to vyzkoušejte. Nejenže je to příjemný relax, ale velmi to vašemu tělu prospěje.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články