Revoluční pizzerie bez obsluhy: Do vlastnoručně vytvořené pochoutky se zakousnete za pouhých 6 minut

Kdo by nemiloval pizzu.
Zdroj: pixabay.com
K objednání vybrané pizzy není třeba vůbec komunikovat s obsluhou, pohodlně si objednáte přímo na kiosku.Pohodlně můžete ale objednávat také z vašeho počítače nebo z mobilu.První kamenná restaurace tohoto typu byla otevřena na dejvickém „Kulaťáku“ v Praze.Pizzerie 360pizza si zakládá na kvalitních lokálních surovinách, všechny ingredience na pizzu jsou tak pečlivě vybírány a pocházejí z regionů Apeninského poloostrova.+ 3 fotky+ 4 fotky

Kdo by nemiloval pizzu. Kruhový plát těsta nejčastěji potřený omáčkou z rajčat, obložený podle chuti a dokřupava upečený v kamenné peci. Pokrm původem pocházející z Itálie se stal populárním po celém světě. A právě na jeho oblíbenosti staví nový revoluční typ restaurace, kde si v bezobslužném provozu na kiosku můžete sestavit pizzu podle vlastní chuti, která bude připravena nejpozději do 360 vteřin.

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 14. 04. 2019 10:00

Zcela nové pojetí pizzerie přináší 360pizza, za jejímž vznikem stojí Petr Cichoň, zakladatel značky Bageterie Boulevard a majitel společnosti Crocodille. Koncept netradiční restaurace se vydal cestou posledních trendů a technologických novinek, kdy k objednání vybraného jídla není třeba vůbec komunikovat s obsluhou. Celou objednávku v restauraci totiž jednoduše provedete pomocí samoobslužných kiosků.

První kamenná restaurace tohoto typu byla otevřena na dejvickém „Kulaťáku“ v Praze. Vytvořit si zde můžete svoji vlastní pizzu, nebo si vybrat z nabídky tradiční neapolské pizzy sestavené italským pizzařem Alessandrem, který své zkušenosti získal u známých evropských šéfkuchařů. Objednávku na kiosku lze pak zaplatit kartou nebo elektronickou stravenkou. Pohodlně můžete ale objednávat také z vašeho počítače nebo z mobilu, webová stránka je plně kompatibilní s mobilními zařízeními. Variantou je také možnost objednání online s doručením do 30 minut.

Pizzerie 360pizza si zakládá na kvalitních lokálních surovinách, všechny ingredience na pizzu jsou tak pečlivě vybírány a pocházejí z regionů Apeninského poloostrova. Kromě pizzy tady najdete i nabídku starověké římské pinsy, italské dezerty, polévky, saláty, snídaňovou nabídku a také italské pivo Morretti, víno nebo kávu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články