Superšéf s Pohlreichem se dnes vrací na obrazovky ve velkém stylu: Za jediný den se pokusí zachránit krachující restaurace

Superšéf: 24 hodin do pekla a zpět, zkráceně Superšéf, je připravovaný pořad televize Prima, premiéru má 7. února 2020.
Zdroj: TV Prima
Superšéf: 24 hodin do pekla a zpět, zkráceně Superšéf, je připravovaný pořad televize Prima, premiéru má 7. února 2020.Pořad Superšéf je návratem Zdeňka Pohlreicha, a to doslova ve velkém stylu.Během 24 hodin si bere se svým týmem restauraci do vlastních rukou od kuchyně až po redesign interiéru. Každá restaurace má svého majitele i personál a žije svým příběhem, který se Zdeněk pokusí rozkrýt a přijít na to, kde je zakopaný pes; proč podnik upadá nebo proč již došly síly.+ 5 fotek+ 6 fotek

Zdeněk Pohlreich se vrací a s ním i nájezdy na české hospody. Dnes můžete vidět na televizních obrazovkách první díl nového pořadu Superšéf - 24 hodin do pekla a zpět, kde se Zdeněk bude snažit za jeden jediný den zachránit krachující restaurace. Jak se mu bude dařit a co divákům nový formát nabídne?

Petra Járková
Petra Járková 07. 02. 2020 16:00

Není moc lidí, co by neznali oblíbený pořad TV Prima Ano, šéfe, v němž se obávaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich snažil poradit restauratérům, kuchařům i provozním s vedením jejich restaurací, skladbou jídelníčku i vařením. Co však bude v pořadu Superšéf jiné?

Naprosté utajení

I v tomto formátu se Zdeněk pokusí přijít na to, kde se stala chyba a proč daný podnik upadá. Jenže to není tak jednoduché, protože nyní na to bude mít pouhých 24 hodin. V průběhu tohoto krátkého času si šéf vezme restauraci do péče – od kuchyně až po vzhled interiéru. Důležitým úkolem náročné mise bude v naprostém utajení zjistit veškeré informace o provozovně a následně se skutečnostmi seznámit i hlavní aktéry.

Pojízdná kuchyně

Dalším nelehkým úkolem je naučit kuchaře jinému přístupu k vaření. To probíhá pod taktovkou Zdeňka Pohlreicha v pojízdné kuchyni pořadu Superšéf, zatímco dochází k restartu konceptu celé restaurace. Rychle, bez zbytečných prostojů. Čas totiž pořád běží a jeden den na celkovou změnu restaurace je pekelně málo.

Nejdůležitější je motivace

Zdali podnik po tomto zásahu přežije či ne, je ovšem otázkou motivace, nadšení a práce každého jednotlivce působícího v provozovně. Celý tým je totiž jen tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek. Samozřejmě bude také hodně záležet na tom, jak moc si majitelé a zaměstnanci vezmou Pohlreichovy rady k srdci.

Názor šéfa

„Chtěli jsme naší prací přispět k tomu, aby zvolená restaurace byla lepší, nebo aby se všem zjednodušil život. Kdy se vám stane, že dostanete zdarma například myčku? Líbilo se mi stupňování emocí od šoku přes překvapení k závěrečnému nadšení. Navíc lidé byli většinou zaskočeni tím, co vše se dá změnit za jediný den. To je perfektní poselství celého Superšéfa. Změny se mohou dít, jen lidi musí chtít. A to platí nejen pro obor, ve kterém se pohybuju já,“ vychvaluje šéfkuchař a zachránce české gastronomie Zdeněk Pohlreich nový pořad, který startuje právě dnes.

NA FOTKY Z NOVÉHO POŘADU SUPERŠÉF SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA POŘAD SUPERŠÉF SE MŮŽETE PODÍVAT DNES VEČER OD 20:15 NA PRIMĚ

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články