VIDEO: Jak opravdu probíhala poslední večeře na Titaniku?

Servis byl taktéž dokonalý.
Zdroj: Jvs Group
Výstavu i večeři si užívali malí i velcí.Při večeři hrála i autentická hudba.Jídlo bylo umocněno skvělým hudebním zážitkem.Poslední večeře na Titaniku.+ 6 fotek+ 7 fotek

Organizátoři světové výstavy Titanic uspořádali soutěž o „Poslední večeři na Titaniku“. V den potopení legendární lodi 15. 4. se na lodi podávala slavnostní večeře pro výherce a VIP hosty. Jak večeře probíhala a co na ni říkaly celebrity?

Petra Járková
Petra Járková 23. 04. 2019 18:00

Slavnostní večeře se podávala na výstavě v prostorách francouzské kavárny. Dress Code Black Tie dodal celé akci velmi slavnostní ráz a tomu odpovídalo i desetichodové degustační menu složené přesně podle jídelního lístku první třídy. Slavnostní pokrmy připravila luxusní brněnská restaurace Retro Consistorium. Konkrétně menu sestavil šéfkuchař Tomáš Žáček, který některá jídla trochu upravil dle dnešních trendů, ale hlavní myšlenka zůstala. K večeři samozřejmě patřil také prvotřídní servis.

https://youtu.be/bfYJgpwawos

Výstava Titanic je koncipována tak, aby bavila a poučila návštěvníka od začátku do konce. Někoho může nejvíce zaujmout některý ze skutečných artefaktů vytažených z hlubin Atlantského oceánu, kterých je zde vystaveno více než 200. Pro jiné je zase zajímavé to, že mohou nahlédnout do přesných rekonstrukcí prostor Titaniku a prožít tak jeho atmosféru. Vše je doplněno o autentickou hudbu, LED obrazovky, osvětlení atd. Děti zase hodně baví naučná stezka celou výstavou, při které plní různé úkoly a na konci dostanou odměnu. Výstava v Brně je velmi úspěšná. Kvůli velkému zájmu byla prodloužena do 19. 5. a prozatím ji navštívily desetitisíce návštěvníků.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články