Aleš (32): Svou ženu miluji z celého srdce, ale nedokážu spát jen s ní. Vymstilo se mi to

Aleš (32): Svou ženu miluji z celého srdce, ale nedokážu spát jen s ní. Vymstilo se mi to

Aleš měl krásnou manželku a jejich vztah byl jak z románu. Bohužel jeho touha po dobrodružství a strach z toho, že v životě nepozná další ženu, mu jejich krásný román přepsala na horor. Přečtěte si jeho příběh.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 05. 2020 08:00

S Anežkou se známe už od základní školy. Byla to moje první láska a bude to tak napořád. Byla první ve všem, první pusa, první milostná dobrodružství. Je to báječná ženská a spolu nám to klape. Má to ovšem jeden háček. Ode dne, kdy jsem ji požádal o ruku, jsem nesnesl pomyšlení, že bych nepoznal žádnou jinou. Nemyslel jsem na vztah s ostatními ženami, ale pouze na sexuální zkušenosti. Do té doby jsem znal jen Anežku a když mi chlapi vyprávěli, co všechno zažívají, chtěl jsem to taky.

Bylo to jako droga

Když jsem Anežku podvedl poprvé, cítil jsem se nabitý energií a promítlo se to i u nás doma. Necítil jsem výčitky, z mé strany šlo pouze o jednorázovou akci, díky které jsem byl šťastný, že jsem poznal něco jiného. Myslel jsem, že mi jedna zkušenost bude stačit, ale bylo to silnější a já potřeboval zkoušet víc a víc. Anežka nic netušila, měli jsme opravdu bezproblémové manželství a s žádnou z těch žen jsem neměl citové pouto, takže nehrozilo, že by mě vydíraly.

Takto se to táhlo minimálně pět let, kdy jsem alespoň jednou týdně rozšiřoval svůj seznam milostných dobrodružství. Bohužel jednoho dne mi Anežka řekla, že se mnou nemůže spát, protože má nějaké bolesti a bude si muset zajít k doktorovi.

Kdybych mohl, vrátil bych to zpět

Pořád mi ještě nedocházelo, že moje činy mohou mít následky. Jakmile se vrátila domů, plakala, že má nějakou pohlavní nemoc a absolutně nechápe, kde k tomu přišla. V tu chvíli jsem se úplně zasekl a srdce mi málem vyskočilo z hrudi. Anežka viděla můj výraz a prosila mě, ať jí věřím, že s nikým jiným nespala. Vždyť mě miluje. A tehdy na mě dolehly všechny výčitky světa a já se úplně rozklepal.

Přiznal jsem se, že tu chybu jsem udělal já. Omlouval jsem se a slíbil, že už to neudělám, že to byla jen jednorázová akce. Opravdu jsem se cítil hrozně, rozhodně jsem ji nechtěl nijak ohrozit na zdraví. Ale Anežka se zachovala skvěle. Byla smutná, ale odpustila mi a řekla, že se musíme teď oba léčit a musím to dát vědět i té dotyčné slečně. A chtěla po mně jméno.

A v tu chvíli bych se na místě nejradši zastřelil. Vykřikl jsem totiž dřív, než jsem to promyslel: "Když já nevím, která to byla." A to už Anežka neunesla. Zhroutila se a ptala se mě, kolik jich bylo: "Pět? Deset?!" S mými propočty, kdy jsem měl každý týden jednu a dělal jsem to pět let, číslo bylo opravdu o hodně vyšší. Anežka požádala o rozvod a já o ni přišel. Hodně mě to poučilo, musím si to v sobě vyřešit a doufám, že ji získám ještě zpátky. Vždycky to bude moje první láska.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články