Klára (32): Propadla jsem kouzlu tří mužů, manžel se s tím nedokáže smířit

Klára (32): Propadla jsem kouzlu tří mužů, manžel se s tím nedokáže smířit
Zdroj: Freepik.com

Klára plánovala s manželem založit rodinu. Pak ale přišla karanténa a ona k jeho nemilému překvapení ztratila hlavu. Vše, co společně plánovali, se rázem ocitlo v ohrožení.

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 02. 2021 08:30

Když přišla jarní vlna koronaviru, já i můj muž Karel jsme začali pracovat z domova. Zatímco za normálních okolností jsme spolu trávili jen večery a víkendy, nyní jsme se od sebe nehnuli prakticky celé dny. To do našeho vztahu přineslo nečekané problémy.

Propadla jsem kouzlu tří mužů

Byla jsem zvyklá žít jinak. V práci jsme si s kolegyněmi hodně povídaly, chodily jsme na kafíčka či cigárka, kde jsme probraly všechno možné. Ta pravidelná dávka emocí mi nyní začala chybět. Hledala jsem proto něco, čím bych si ukrátila dlouhou chvíli a trošku se potěšila. A tak jsem objevila kultovní muzikál Mamma Mia!

Začalo to docela nevinně. Před dvěma lety jsme byli na dovolené v Řecku a já jsem si ji chtěla připomenout. A tak jsem si pustila tuto klasiku s Meryl Streep v hlavní roli. A zamilovala jsem se! Do všech třech potenciálních otců v čele s mužným Piercem Brosnanem. Denně jsem si pouštěla první díl filmu, ten je naprosto úchvatný. Druhý, který pro mě znamenal lehké zklamaní, pak nejvýš jednou týdně.

Nechci zničit naše manželství

Jenže manžel začal žárlit. „Ty jsi úplně ztratila smysl pro realitu! Vždyť si ten film pouštíš pořád dokola a nic jiného už tě nebaví!“ vyčítal mi. Navíc, ačkoliv neumím anglicky, jsem se postupem času naučila nazpaměť texty všech písní a notuji si spolu s filmem, z čehož Karel šílí. Prý se nemůže soustředit na práci, a navíc mu vadí, že zpívám falešně. Došlo to tak daleko, že po mně minulý týden hodil talíř a zařval, ať držím hubu. Od té doby spolu nemluvíme.

První dny tiché domácnosti jsem natruc pouštěla film dvakrát denně, ale to už je minulost. Došlo mi, že tudy cesta nevede. Krom toho, že jsem nechtěla zničit naše manželství, mi došlo, jak absurdně se chovám. Karel je stále uražený. Nevím, co s tím, bojím se, že vše skončí rozvodem. To jsme přitom před koronavirem plánovali založit rodinu. Jsem zoufalá!

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články